Újabb Imagine Dragons számot kapunk, ezúttal az Arcane apropóján!

Újabb Imagine Dragons számot kapunk, ezúttal az Arcane apropóján!

Nem csak az alternatív rock banda, de J. Cole egyik rappere, JID is benne lesz a számban.

Közel két hét múlva megérkezik a Riot legújabb és legérdekesebb projektje az elmúlt évben, ami nem más mint egy animációs sorozat, névszerint az Arcane. Rengeteg játékot, zenét és rövid animációt készített már a Riot, azonban ezúttal egy teljes sorozatot kellett megkreálni, olyan vizekre evezett most a fejlesztőcég, amit sokan mások nem mertek bevállalni. Az izgalom már egész biztosan a tetőfokára hágott, tegnap este pedig ezt meglovagolván a készítők kiraktak egy rövid kis videót, amiben a fiatal Jinx-et láthatjuk szomorkodni, alatta pedig egy új zene szól, amit a felirat szerint ismét az Imagine Dragons készített el, méghozzá JID közreműködésével.

Úgy tűnik, hogy az Imagine Dragons-szal nem lehet félrenyúlni, a méltán híres banda készítette el az egyik első Worlds zenéjét, a "Warriors"-t, ami azóta már 335 millió nézettséget gyűjtött a Youtube-on és gyakorlatilag a legikonikusabb VB dal lett a LoL esport történelmében. Mellettük lesz JID is, aki egy amerikai rapper méghozzá J. Cole saját csapatából.

Már ebből a pár másodpercből is nagyon jónak tűnik a szám, remélhetőleg a zene és a sorozat is felér a hype-ig. Ne feledjétek, október 28-án meghallgathatjátok a zenét, míg november 7-én jelenik meg a sorozat első része Netflixen. De követhetik akár Twitch-en is, dropokért cserébe!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!