Imagine Dragons: Enemy - Megérkezett a LoL Arcane sorozat betétdala

Az előző himnusz a Warriors volt, de most jön az Enemy.

Azt már hónapok óta tudjuk, hogy a Riot Games megindítja a League of Legends történetszálát, hiszen nemsokára a Netflixre és más platformokra is felkerül az Arcane című anime sorozat. Amit erről már tudunk az az, hogy az első 'évadban' arra kapjuk meg a választ, hogy mi is történt Vi és Jinx gyerekkorában, ehhez pedig a történet Piltoverbe és persze Zaunba kalauzol minket.

Azonban most nem a történet kerül a középpontba, hiszen most nem új részletek vaagy új előzetes látott napvilágot, hanem megérkezett a sorozat betétedala, ami az Enemy címet kapta és az Imagine Dragons és JID előadásában szólal meg.

Az hogy a Riot és a banda együtt dolgozik nem újkeletű, hiszen a 2014-ed Worlds hivatalos zenéjét is ők készítették és az a nóta azóta is az egyik legnépszerűbb vébé dal és a közösség azóta is nagyon szereti. 

Ha ennyi League of Legends videó megnézése után már ti is várjátok a sorozat megjelenését, akkor van egy jó hírünk, hiszen a megjelenési dátum már nagyon is közel van. November 7-én elérhetővé válik majd a sorozat, sőt az első részt velünk nézhetitek majd az Esport2 TV csatornán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!