Ingyen végleges skint és 650 RP-t szerezhettek meg a legújabb Amazon Prime-mal!

Ingyen végleges skint és 650 RP-t szerezhettek meg a legújabb Amazon Prime-mal!

Egészen nagylelkű promó érkezett minden Riot játékhoz, megéri kihasználni!

Az Amazon Prime rendszerét már jól megismerhettük az évek alatt. Ha megvesszük a havidíjas rendszerét az Amazonnak, akkor rengeteg játékban kaphatunk némi ajándékot cserébe. Azonban ebben a hónapban úgy döntöttek az Amazonnal, hogy kicsit rálépnek a gázra és például FIFA-ban egy igazán jó packot adnak a játékosoknak egy éven keresztül minden hónapban.

Nem meglepő, hogy ez elég sikeres lett, így úgy döntöttek, hogy a LoL-ban, Valorantban, Legends of Runeterraban és a Wild Riftben is továbbviszik ezt a témát. Ha Amazon Prime előfizetők vagyunk, akkor egy éven keresztül minden hónapban igen komoly ajándékokat fogunk kapni, amit az oldalon válthattok be. Érdemes tudni, hogy nekem például nem volt elég a Twitch Prime, vagy Prime Gaming funkció, a teljes Amazon Prime-ot meg kellett vásárolni ehhez a promócióhoz, azonban szerencsére az első 30 nap ingyenes, ha EZEN az oldalon keresztül csináljátok meg.

Térjünk is rá viszont a lényegre, íme, hogy mit is kaphattok a pénzetekért (vagy csak az első 30 napban, ingyen):

League of Legends:

Prime Gaming Capsule, amelynek tartalma: 650 RP, egy 1350 RP értékű teljes kinézet, 200 Orange Essence, 5 Champion Shard, 2 első szériájú Eternal Shard és végül, de nem utolsó sorban 30 napos(!) XP boost.

Valorant:

 Flames in my veins spray jelenleg, jövőre pedig a hírek szerint 2 teljes fegyver skint, 2 kártyát, 4 Gun Buddies-t és végül négy Sprayt.

Wild Rift:

 Összesen 24 droppot szerezhettek meg, két hetente egyet, amiben Emote-ok, Recallok, skinek és Bauble-k is lehetnek.

Legends of Runeterra:

Itt ismét visszaváltunk havi metódusra, 12 hónap alatt legalább 3 Tier Three Prismatic chestet és 3 rare Wildcardot zsebelhetünk be.

Végül, de nem utolsó sorban pedig az Amazon Prime valamiféleképpen az Arcane promójában is segít majd, előfordulhat, hogy onnan is csurran-cseppen valami!

Ha valaki úgy dönt egyébként, hogy továbbra is élne a lehetőséggel és nem csak az ingyenes hónapot zsebelné be, akkor az Amazon Prime ára 7.99 angol font + adó lenne, tehát ha jól megy a matek és a magyar ÁFA szerint számolunk, akkor körülbelül 4400 forintba kerül havonta az Amazon Prime, amivel filmeket is lehet nézni a játékban érkező ajándékok mellett!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.