11 új dallal ünnepli a Riot Games az Arcane érkezését

A Riot Games bejelentette, hogy a League of Legends világát felölelő animációs sorozat, az Arcane 11 darab teljes értékű dalt fog kapni, melyeket már el is lehet menteni a különböző zene-streaming platformokon.

Magyar idő szerint november 7-én 04:00-kor válik elérhetővé Netflixen az Arcane, mellyel egy időben Twitch-en is leadják a sorozat első epizódját, amit ráadásul bárki társ-streamelhet is, így a saját közösségével tekintheti meg.

A Riot Games az elmúlt években kiemelkedő szerepet ért el a zeneiparban is, a saját, illetve ismert előadókkal közös szerzeményeik bejárták a világot, emberek elképesztő tömegét hozzák lázba, ha bejelentenek egy új dalt.

Az Arcane debütálását nem kevesebb, mint 11 új zenével ünneplik, melyek mindegyike különböző műfaj, és ezek között ott van a sorozat főcímdala is, melyet a világhírű Imagine Dragons szállít, és már el is érhető.

A többi dal előadói listája, címe és megjelenésük időpontja alább látható:

November 7

  • Our Love – feat. Curtis Harding, Jazmine Sullivan
  • Playground – feat. Bea Miller
  • Goodbye – feat. Ramsey

November 14

  • Dirty Little Animals – feat. Bones UK
  • Guns For Hire – feat. Woodkid

November 21

  • When Everything Went Wrong – feat. Fantastic Negrito
  • Dynasties and Dystopia – feat. Denzel Curry, Gizzle, Bren Joy
  • Misfit Toys – feat. Pusha T, Mako
  • Snakes – feat. Pvris, Miyavi
  • What Could Have Been – Sting ft. Ray Chen

A Riot Games 2014-ben egy elképesztően sikeres együttműködést hozott létre az Imagine Dragons-szal, a Warriors című dal megalkotásával precedenst teremtettek, azóta évről-évre egy új dallal ünneplik a világbajnokság kezdetét. Érdekesség, hogy a Warriors a mai napig az egyik legismertebb világbajnoki dal, az Imagine Dragons tagjainak pedig azóta az élete része lett a League of Legends.

Egy Riot Games által készített interjúban elmondták, hogy a League of Legends közelebb hozta őket a rajongóikhoz is, mert rendszeresen témába kerül a játék a közönségtalálkozókon, sok új embert ismertek meg általa, akik aztán a koncertjeikre is kilátogattak. A zenekar frontemberéről, Dan Reynoldsról az is kiderült, hogy nagy kedvenc játékbeli karaktere Vi, így számára különösen közelálló projekt az Arcane, miután az egyik főszereplő Vi.

A sorozat 11 új dala, köztük a főcímdal, az Enemy már elmenthető a legnagyobb zene-streaming platformokon.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!