8 év után Bjergsen elhagyja a TSM-et és játékosként tér vissza!

8 év után Bjergsen elhagyja a TSM-et és játékosként tér vissza!

Azt nem tudni, hogy mindez hogyan befolyásolja a tulajdonrészét, azonban a Bjergsen felől érkező jelek egyértelműek: Játszani akar és nem a TSM-ben!

Pár héttel ezelőtt már hallhattunk néhány pletykát arról, hogy Soren "Bjergsen" Bjerg vissza szeretné térni a profi LoL világába játékosként. A pletyka második része viszont nehezebben volt hihető, hisz a szóbeszéd ott azt említette, hogy mindezt nem a TSM csapatába fogja megtenni. Természetesen a játékosok jönnek-mennek csapatok között, ezzel semmi probléma nincsen, azonban Bjergsen olyan ajánlatot kapott a TSM tulajától, Reginaldtól még a múltban, amivel a csapat bizonyos százalékát adta el Bjergnek, hogy náluk maradjon. Ebben a formában tehát úgy tűnt, hogy a visszavonulás után edzőként fog tevékenykedni a TSM-ben, ameddig csak a teste és mentális ereje bírja. Ez viszont csupán egyetlen év után véget ért, mivel Bjergsen ismét játszani akar és ki szeretne törni a TSM családjából:

A videó röviden: "Bjergsen jelezte felénk, hogy szeretne visszatérni játékosként. Október elsején egy nagyon jó ajánlattal áltunk elé. A mai napon Bjergsen elárulta, hogy ezt nem tudja elfogadni és más csapatban képzeli el a jövőt."

Reginald Tweetje után Bjergsen is megszólalt:

"Továbblépek a TSM-ből 8 év után. Ez az a hely, ahol felnőttem és örökké hálás lesz azért, hogy 2013-ban megadtátok egy ilyen fiatal játékosnak az esélyt. Szeretlek titeket és izgatottan várom, hogy megmutathassam mit tartogat nekem a jövő!"

Nem szeretnénk pletykákba bonyolódni, hisz Bjergsen elméletileg bárhova mehet, ugyanakkor gyakorlatban sehova. Ha nem sikerül eladnia a részesedését, akkor NA csapatokba biztos nem mehet, míg a LEC-be azért lenne nehezen elképzelhető, mivel ő már gyakorlatilag amerikai lett, nem szeretné feladni a barátnőjét, barátjait LA-ben. Végső soron még Kínába is elnézhet a NiP csapatába, de ezt még nehezebben tudjuk elképzelni.

Mindezek mellett viszont, ha sikerül könnyen eladni a résztulajdonosi címét, akkor van egy igazán érdekes pletyka, ami teljesen átalakítani az LCS-t. Eszerint Jensen lenne az, aki "Perkzzel" egyet, tehát a középső ösvényről átvállt az alsó, lövész pozícióra és a Team Liquidbe érkezne meg Bjergsen.

Akármi is legyen a vége, izgatottan várjuk az idei átigazolási piacot, ugyanis ez lehet mindenidők legérdekesebb esport csere-beréje.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.