A tavalyi világbajnok idegrendszerét is tönkretette az EUW Solo Q

A tavalyi világbajnok idegrendszerét is tönkretette az EUW Solo Q

Még a világ legjobbjai is megsínylik a nyugati szerveren lévő anarchiát.

Két egész napja VB lázban ég a LoL közösség, hisz végre ismét eljött az idő, hogy a világ legjobbjai megmutassák mit is tudnak egymás ellen. Sajnálatos módon a továbbra is húzódó koronavírus helyzet miatt ezúttal sem lehetett Kínában megrendezni a versenyt, így a Riot úgy látta a legjobbnak, ha Izlandon rendezik meg a VB-t, csakugyan mint korábban az MSI-t. Emiatt pedig természetesen a profi játékosoknak is ide kellett utazniuk, a gyakorlást pedig csak a szeretett és közkedvelt nyugat európai szervereken tudják végrehajtani. Az alapból Európában játszó vagy nyugati profik számára, nem nagy kihívás a szerveren lévő toxikusság és folyamatos trollkodás leküzdése, azonban a kínai és koreai játékosok nagy része ismét igazán nehezen viseli a szerveren lévő "anarchiát".

A tavalyi VB nyertese és az MSI második helyezettjének középső ösvényes játékosa, Showmaker valami igazán komolyat láthatott, ami miatt úgy döntött így szétspammeli a chatet.

Persze mindez inkább csak egy kicsit vicces és egyáltalán nem bomlasztó, amit viszont az MSI győztese, Cryin tett, az már igazán súrolja a trollkodás és szándékos öngyilkosság határait.



Mindemellett, Doinb és Teddy is kifejezte nem tetszését, az SKT ADC-je például inkább úgy döntött, hogy nem igazán ADC-zik többet egyedül, ugyanis a szerverrel semmi baja, a támogató játékosok azonban szerinte borzalmasan játszanak ezen a szerveren.

Már nincs sok hátra a Play-inből, hogy végre az imént felsorolt játékosokat is lássuk élesbe és elkezdődjön az igazán minőségi mérkőzések cunamija.

Ha viszont a Play-Inre és például Csacsi játékára is kíváncsiak vagytok, akkor érdemes ellátogatni a magyar közvetítésünkre az esport2tv csatornáján, amit ITT érhettek el!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!