A 11.23-as frissítéstől kezdve véget érhet mások OP.GG-jének csekkolása!

A 11.23-as frissítéstől kezdve véget érhet mások OP.GG-jének csekkolása!

Több, mint valószínű, hogy az új privát profil funkcióval a dodge-olásokat szeretné tovább csökkenteni a Riot.

Igencsak drasztikus és vitatható ötlettel állt elő a Riot a legújabb frissítésükben, ami eddig csak a PBE-re került ki. Az előszezon első frissítésében ugyanis nem csak tárgyak és játékmechanikák változnak, hanem egy olyan rendszer is amit eddig triviálisnak hihettünk. Természetesen ez még változhat, hisz ahogy említettem csak a tesztszerverre került be, de nézzük miről is van szó.

Ahogy láthatjátok a képen egy kliens beállításról van szó, aminek segítségével elrejthetjük a rankunkat, mérkőzés történetünket, statjainkat és még spectate-elni sem lehet minket. A nevünk, az ikonunk és a szintünk viszont mindig látható marad. Mindez egyelőre csak a játékon belül segít nekünk elrejteni magunkat, azonban a Riot pontosan tudja, hogy mennyien használják az OP.GG-t vagy hozzá hasonló oldalakat, így egy pillanat alatt elvehetik az API-jukból az előbb említett statisztikákat. Ennek eredményeképp a privát profilokról gyakorlatilag semmit sem tudnánk.

Egyelőre a Riot nem nyilatkozott arról, hogy az API-nál is biztosan elrejt-e mindent a privát profil funkció, azonban nélküle igencsak felesleges beállítás lenne, így érdemes felkészülni a legrosszabbra!

Szerintetek jó, hogy bekerül ez a funkció?

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!