37 országban debütált elsőként az Arcane, a Riot már további filmeket ígér!

37 országban debütált elsőként az Arcane, a Riot már további filmeket ígér!

A Riot Games már nem csak játékokat és zenéket, de valószínűleg rengeteg sorozatot is gyártani fog a jövőben!

Úgy gondolom, hogy most már kétség kívül kimondhatjuk, hogy a Riot legújabb animációs sorozata, az Arcane hatalmas sikert aratott. Még csak az első 3 rész érkezett meg, de már most letolta a trónról az elmúlt hónapok sikersorozatát, a Squid Game-et és összesen 37 országban lett a legnézettebb sorozat!

Így nem érhet nagy meglepetésként minket, hogy a Riot már most bejelentette, az Arcane nem az utolsó filmes produkciójuk lesz! Egy LA Times-os interjúban árulta el a Riot egyik elnöke, Shauna Spenley, hogy a Runeterra univerzum a következő években sokkal nagyobb lesz és több produkció érkezik a nagy és kis vászonra egyaránt.

"Nem hiszem, hogy Hollywood felfogta már, hogy mennyire hatalmas ez az egész" - folytatta Spenley. "Egy hatalmas lehetőség van a kezünkben, hogy felépítsünk egy történetet Runeterra világába, amely egy olyan cím lesz, ami generációkat határoz majd meg. Itt leszünk egy darabig, némi időt vesz majd ez igénybe!"

Ezekkel a mondatokkal nem csak azt árulta el, hogy akár az Arcane és további évadot kaphat, de egyértelműen kimondta, hogy nem csak Zaun és Piltover város kalandjait követhetjük majd, hanem egész Runeterra történetét. A hatalmas siker mellett egyébként azért is jön kapóra a Riotnak ez a fajta történetépítés, ugyanis a később megjelenő MMORPG olyan stabil talapzaton fog állni, amelyről más cégek csak álmodni mernek.

Végül, de nem utolsó sorban a LoL rajongók számára egy igazán érdekes dolgot mondott Spenley: "Nekem azt mondták, hogy mi fekete medvecukor akarunk lenni ebben az iparban." Gyors fordításként ez a hasonlat annyit jelent, hogy csak azoknak akarnak megfelelni, akik rengeteg órát öltek a játékba és hatalmas rajongói a Riot univerzumnak. Tehát a további sorozatok és filmek olyanok lesznek, mint a medvecukor, relatív kevesen szeretik, de ők nagyon!

Éppen ezért lehet, hogy már az első három részben rájöhettünk pár érdekességekre és az igazán nagy rajongóknak az is kiderült, hogy ki Vander és ki kevergette Silco háta mögött a különféle kemikáliákat.

Kíváncsian várjuk először is az Arcane folytatását, később pedig remélhetőleg egyből Ionia világával ismerkedhetünk meg!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!