"Őszintén, rohadtul utálom a TSM-et!" - Doublelift

Doublelift úgy döntött, hogy enged a nyomásnak és elmesélte valójában mi történt visszavonulásakor.

2020 novemberében igazán sokkoló hír érkezett az NA LCS egyik legnagyobb legendájától. Doublelift úgy döntött, hogy nem csak a TSM-et hagyja ott, de teljesen visszavonul a profi játéktól. Ez a döntés elég hirtelennek bizonyult és már akkor sokan spekuláltak, hogy mi lehetett a háttérben, azonban erről sok információt nem tudhatunk meg egészen tegnapig. Azonban amikor 100. alkalommal is megkérdezték a streamjén Doubleliftet, még egy évvel a visszavonulás után is úgy döntött, hogy elmondja nagyjából mi történt:

"Oh, hát nem tudom... Őszintén rohadtul utálom a TSM-et, leginkább Reginald miatt. Emlékszem, hogy Swordart beszélt velem, hogy tényleg csatlakozik a TSM-hez és szeretne velem játszani. Ekkor beszéltem Regivel, hogy ezzel a felállással viszont szeretnék tovább játszani a TSM-ben, ő csak simán nemet mondott, mert hatalmas az egója. Az egész nagyon cringe."

Érdemes tudni kicsit a háttérsztorit is, miszerint Doublelift szerette volna elhagyni a TSM-et, mivel a visszavonulása előtt egy csapatban kellett volna játszania palafox-szal és palettel, akik szerinte egyértelműen nem ütötték meg a TSM szintjét. Úgy tűnik, hogy ezután maga Swordart szerette volna, hogy együtt játszhassanak a TSM-ben, azonban az org vezére, a mindenki által jól ismert Reginald saját egója miatt ezt nem engedte.

Doublelift később azzal zárta a mondandóját, hogy tényleg utálja a TSM-et és reméli sosem nyernek újra, mivel undorító módon kezelik azokat a játékosokat, akik sikert hoztak nekik.

Végül Leena is megszólalt a TSM Discordján, aki Doublelift jelenlegi és Reginald ex barátnője.

A legfontosabb részlet ebből az összeollózott beszélgetésből egyértelműen az, hogy állítása szerint nem volt ilyen fekete-fehér a történet, mindketten hibáztak és végül azért nem játszhatott Doublelift a TSM-ben újra, mert két gigantikus egó nem fér meg egymás mellett.

Ti mit gondoltok ki volt a hibás ebben a történetben?

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.