"Reginald jó pár embert megsiratott már a TSM-ben" - Doublelift folytatta a kiborulását!

Emellett pedig javított: Nagyon bánja, hogy azt mondta utálja a TSM-et, a csapattal nincs problémája, csak Reginalddal!

Tegnap előtt éjjel egy stream folyamán, ahogy nálunk is olvashattátok, Doublelift nekiment a TSM-nek és annak tulajdonosának, Reginaldnak. Azt már régóta tudjuk, hogy a régi szép időkben mid lanert játszó, majd a csapatot irányító Reginald nem egy szent. Komoly egó problémái vannak, ráadásul az emberi kapcsolatait sem tudja nagyon kezelni, hisz volt, hogy Dyrust borította ki teljesen élőben, míg később Chaox-ot is megsiratta.

Azonban Bjergsen megérkezésével és a csapat győzelmeivel mindezt elfeledték a rajongók és remélték, hogy megváltozott. Nagyon úgy tűnik viszont, hogy ez nem történt meg, mivel az előző Doublelift stream csak a jéghegy csúcsa volt, tegnap éjjel még inkább kiborult. Természetesen a VOD-ot megmutatjuk nektek, azonban igazán hosszasan beszélt a történésekről, így a lényeges mondatokat vázlatszerűen fogjuk kiemelni nektek. A listát nem mi készítettük, hanem egy redditor, neki köszönjük a munkát!

  • Belátta, hogy nem kellett volna az off seasont keverni a Regi által érzett utálatával, az előző streamben pedig úgy viselkedett, mint egy féltékeny ex.
  • Rengeteg, Reginald által kreált lelki terror lett elhessegetve a csapaton belül.
  • Állítása szerint Reginald továbbra is hazudik.
  • Szerette volna kiemelni, hogy rosszul fogalmazott, nem a TSM-t utálja, hanem csak Reginaldot, de őt nagyon. Rengeteg barátja van a TSM-nél és nagyon bánja, hogy őket bántotta.
  • Discordon és wechaten is rengeteg üzenetet kapott jelenlegi és ex-TSM kollégáktól, hogy igaza van.
  • Állítása szerint szinte mindenki vele van, aki elhagyta a TSM-et, leginkább Swordart.
  • Reginald egy jó adag embert siratott már meg a TSM-ben.
  • Még régebben tartottak egy meetinget Bjergsennel és Walterrel, hogy hogyan állíthatnák meg Reginaldot, aki mindenkit depresszióba sodort a csapat találkozókon
  • Nem véletlen, hogy Reginaldnak nincsenek barátai és senki nem hívja el sehova.
  • Azok a streamerek akik a TSM-hez mentek jól döntöttek, ugyanis itt kapják a legjobb dolgokat, köszönhetően a barátnőjének, aki már úgy tűnik nem a TSM-nél fog dolgozni.
  • Reginald nem csak megsiratja az embereket de gyakorlatilag mindenkivel ordibál.
  • Végül, de nem utolsó sorban pedig csak megérint két témát, ezek nem lettek kimondva konkrétan: Előfordulhat, hogy Bjergsen Reginald miatt hagyta el a csapatot, Akaadiannek pedig még komolyabb történetei vannak, mint neki.

Úgy néz ki tehát, hogy most már teljesen áll a bál a csapatnál, a TSM rossz szezonjai pedig egyre kevésbé írhatóak a játékosok számára ilyen környezet mellett. Talán itt lenne az ideje, hogy Reginald kiszálljon a cégből, eladja a részvényeit és gazdagon ám de magányosan éljen. Az kétségkívül igaz, hogy a TSM mára már egy igazán nagy brand lett és ez természetesen Reginaldnak is köszönhető, azonban, ha így bánik a dolgozóival és játékosaival, akkor véleményem szerint nincs helye a LoL szcénában.

Végezetül itt hagyunk nektek egy videót a fentebb már említett régi Dyrus-os esetről, amit megnézve mindenki rájöhet milyen ember is a TSM CEO-ja, Andy Dinh:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!