Végsőkig tartó küzdelmek és óriási csaták - így zajlott az Esport CUP powered by Telekom

Kiemelkedő hangulat mellett zajlott az első Esport Cup powered by Telekom.

A november 7-én rendezett Wild Rift és League of Legends összecsapások versenyére a szervezők még idő előtt le kellett zárják a regisztrációt, teltház miatt. A helyszínre érkező fiatalok pedig mind azért érkeztek, hogy megmutassák, ők a legjobbak, és szeretnék hazavinni az értékes nyereményeket!

Az e-sport rendezvény a Riot Games mobiljátékával, a Wild Rifttel kezdődött, ahol a No Synergy és a Tini Titánok csaptak össze egy best of three mérkőzés keretein belül. A nevüket meghazudtolva a No Synergy csapata kiemelkedő összjátékot mutatva felülkerekedett a Tini Titánokon, ezáltal 2-0-ával bezsebelve a szériát és megnyerve ezáltal a Wild Rift bajnokságot. Az értékes ajándékcsomagot az Ericsson vezérigazgatója, Éry Gábor adta át a győzteseknek.

Az igazi izgalmak azonban csak ezt követően indultak, amikor az Idézők Szurdoka megnyitotta kapuit és a League of Legends került terítékre. Több mint 60 játékos érkezett a helyszínre hogy összemérje tudását, és a rendkívül izgalmas egyenes ágrajzú kiesést végig követve a végén csak kettő maradhatott. Az Afterglow Esports Egyesület nézett farkasszemet a döntőben a MyRák csapatával szintén egy bo3 keretein belül. Az első győzelmet magabiztosan húzta be a MyRák, azonban a második meccsen mint hamvaikból feltámadt főnik érkezett az Afterglow, hogy revansot vegyenek. Az 1-1-es állást követően pedig egy mindent eldöntő, harmadik összecsapást kellett rendezni, melyben az utóbbi főnix energiája alább hagyott, s a MyRák csapata emelhette magasba a virtuális trófeát és a Telekom által Galaxy A52s 5G-s készülékeket, no meg a Huawei felajánlásából a Watch 3 Pro órák sem maradhattak el a bajnokok kezéről.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!