Ezért nem térhet vissza egyelőre Uzi a profik közé!

Ezért nem térhet vissza egyelőre Uzi a profik közé!

Uzi jövőre már nagyon szeretne a profik között játszani, de sajnos az RNG kétes ügyei miatt ez nem lehetséges.

Tavaly nyár körül érkezett a drámai hír, miszerint a kínai League of Legends egyik legnagyobb játéka és Európában is közszeretetnek örvendő Jian "Uzi" Zi-Hao csuklósérülése miatt nem tudja folytatni profi karrierjét. Azonban nem egy klasszikus visszavonulást hallhattunk, hisz Uzi nagyon szeretett volna még játszani azonban a profi élet feszített tempóját és gyakorlását nem bírta a csuklója. Ettől függetlenül reménykedett, hogy ez egy műtét segítségével helyrehozható, így az utóbbi évben ugyanúgy játszott a játékkal és megpróbálta megtartani a tudását, csak kevesebb meccsel és többet pihenve mint korábban.

Nagyon úgy tűnik viszont, hogy a jövő évi tavaszi szezonra már szeretne ismét profi szinten is a Szurdokba lépni, azonban ennek egy szerződés szabhat gátat az RNG részéről. Történt ugyanis, hogy a profi szerződése természetesen már lejárt, mivel 2020 közepe óta sérülése miatt nem tudott játszani, azonban szerencsétlenségére ennek a szerződésnek a streamelési vagy tartalomgyártói része átkerült egy másik céghez, amiről ő személy szerint nem is tudott.

Emiatt jelenleg nem mehetett el egy próba meccsre sem és nem gyakorolhatott más profikkal, ugyanis ez megsértené a szerződésben foglaltakat. Nagy szerencséjére ez a szerződés december környékén lejár, azonban emiatt még előfordulhat, hogy a tavaszi szezont nem kezdő játékosként tudja elkezdeni. Ha az elmúlt évben sikerült csak a tudása 70%-át megtartani, most is a világ egyik legjobb ADC-je lenne, így minden bizonnyal, ha a csuklófájdalmai nem térnek vissza ismét, akkor újra profi mérkőzéseken, talán még a 2022-es VB-n is láthatjuk Uzit!

Kíváncsian várjuk mit hoz még majd az átigazolási piac, szerintetek merre kéne tovább mennie Rekkles-nek?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!