Ő az első a FUT történetében, aki speciális lapot kapott, de még nem játszott profi meccsen

Ő az első a FUT történetében, aki speciális lapot kapott, de még nem játszott profi meccsen

Alighanem szinte senki nem hallott még róla, de az EA egy nagyon komoly boostot adott neki a játékban.

Pedro Teixeira neve hallattán nem igazán ugrik be senki? Semmi probléma, ugyanis koránt sem egy ismert labdarúgóról van szó. A portugál ifjú még a pályafutása elején jár, mindössze 19 éves. A 2001-ben született kapus a Marítimo alkalmazásában áll, és a transfermarkt.com oldalán fent lévő adatok szerint 2019-ben indult útjára a karrierje. Vagyis olyan nagyon még nem is igazán indult be, hiszen a három esztendő alatt az U19 és az U23-as együtteseket is figyelembe véve, mindössze csak 17-szer lépett pályára. 2021-ben bár felhívták az első csapathoz, az idényben csak kétszer kapott helyet a padon, a többi esetben viszont még csak nem is nevezték a keretbe.

Az EA Sportsnál pedig különös módot találtak arra, hogy a gyengébb játékosokon is segítsenek. A második szezon elindulásával megjelentek a Storyline kártyák is a FIFA 22-ben. A FIFA storyline játékosok kapnak egy nagyon komoly upgradet és így jóval jobb statisztikával rendelkeznek, mint az alap verziójuk, de a továbbiakban semmilyen boostot nem ad nekik a kiadó. A játékosok pedig három kártya közül választhatnak, ha elérik a 15. és 30. szintet, bár azt érdemes tudni, hogy ezek egyike sem adható el az átigazolási piacon.

Level 15

  • Heil (LW) - 83
  • Pask (CB) - 83
  • Pedro Teixeira (GK) - 83

Level 30

  • Grant (ST) - 86
  • Lincoln (CAM) - 86
  • Van Ginkel (CM) - 86

Ekkor szúrták ki Pedrot, akinek egyébként a FIFA 22-ben egy 61-es bronz lapja van. Bármennyire is nehézkes számára egyelőre a klubjánál a helyzete, az új verzió belőle nem is annyira vészes. Az pedig pláne egy fontos mérföldkő, hogy olyan labdarúgó is kapott speciális kártyát, aki alapvetően még egyetlen profi mérkőzésen sem szerepelt. Talán ezért akadt meg az EA szeme is a fiatal hálóőrön. Mindenesetre íme a storyline Pedro, a képre kattintva előbb az alap, majd az upgradelt verziót is meg lehet tekinteni:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Szerinted van értelme a Storyline lapoknak?

  • 11 %
  • 67 %
  • 22 %