Újabb 3 Number's Up promó kártya került be a FIFA 22 csomagjaiba

Újabb 3 Number's Up promó kártya került be a FIFA 22 csomagjaiba

A pénteken érkező 11 játékos mellé újabb három kiválóság csatlakozott.

A FIFA-sorozat történetének első szponzorált promójának első felhozatala nem volt olyan rossz, bár azért egyesek nem voltak megelégedve a lapok erősségével, és ha nagyon szigorúak akarunk lenni, akkor akár egyet is érthetünk velük. Mindenesetre az Adidas Number's Up nagyjából a következőről szól:

A szezon során bizonyos játékosoknál - valószínűleg, akik valamilyen szerződésben állnak a sportszergyártó céggel - a FIFA 22 Ultimate Teamben az új kártyájuknál megnövelik az egyik attribútumukat annak függvényében, hogy melyik cipőt választották. Ez a boost egészen 99-ig tart.

ADIDAS X - A Pace éri el a 99-et: Diogo Jota, Gio Reyna, João Félix, Moussa Dembélé, Sergio Reguilón

PREDATOR - A Dribbling vagy a Handling (ha kapus) éri el a 99-et: Éder Militão, Florian Neuhaus, Marc-André ter Stegen

COPA - A Passing éri a 99-et: Amadou Diawara, Mats Hummels, Declan Rice

A mostani kiadás hozta el ezen játékosok számára az első upgradet, és a következőt az EA december végére ígéri, de természetesen 2022-ben is több ízben emelkedik majd az egyes mutatója a Number's Up labdarúgóknak.

A csomagokban pedig az eredeti 11 promóciós lap mellé újabb hármat is berakott a kiadó. A Napoli középpályása Fabiánon kívül, a Tottenham támadó középpályása Dele Alli, illetve a PSG-ben futballozó Di María. Egyelőre azt nem tudni, hogy melyik csukát részesítik előnybe, így azt sem melyik értékük emelkedik majd az egekbe. A képre kattintva viszont mindhárom futballista új lapját meg tudjátok szemlélni:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Neked bejön ez a 99-es promó?

  • 25 %
  • 50 %
  • 25 %