Dupla annyit választják az Arcane szereplőit a sorozat óta!

Dupla annyit választják az Arcane szereplőit a sorozat óta!

Egészen elképesztő, hogy mekkora hatással volt a játékra a sorozat!

A hétvégén ismét Arcane lázban égett a LoL közösség és gyakorlatilag a Netflix felhasználók nagyrésze is. Ugyanis az Act I szép szereplése óta ezúttal most 58 országban lett első a Netflix statisztikái szerint. Összesen már három napja vezette a legnézettebb listát világszinten, az USA-ban pedig másodikként sikerült folytatódnia a sorozatnak. Most hétvégén megérkezik majd az utolsó három rész, ami minden bizonnyal még több rekordot megdönt majd.

Azonban térjünk vissza az Arcane és a League of Legends statisztikáira, ugyanis egészen elképesztő, hogy mekkora változást hozott a sikersorozat.

Ahogy láthatjátok gyakorlatilag mindhárom hős választási rátája hatalmasat növekedett az előző hónaphoz képest és úgy vannak a 10 legtöbbet választott hős között, hogy gyakorlatilag egyikőjük sem meta. Emellett nem szabad elmenni a további szereplők mellett sem. Caitlynt körülbelül 4%-kal választják többen, Heimert másfélszer annyian próbálták ki, míg Viktort nagyjából 3%-kal többen játszották, azonban mindez azt jelentette, hogy majdnem ő is megduplázta a popularitását. Singedet ebből a felsorolásból most érdemes kihagyni, ugyanis ő a sorozat nélkül is meta lett.

Ezek után teljesen biztosak lehetünk abban, hogy nem ez volt az első és utolsó filmprodukció amelyet a Riot csinált, és minden bizonnyal továbbra is összekötik az összes játékukkal ilyen giga eseményeket kreálva, mint a Riot x Arcane.

Nektek hogy tetszett az első hat rész, várjátok már a folytatást?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!