Hirdetés

Nem az LEC-be tér vissza Vizicsacsi!

Úgy tűnik, hogy hazánk legsikeresebb játékosa ismét Rekkles ellen szállhat harcba.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy nem Rekkles lesz az egyetlen játékos, aki igazi veteránként nem az LEC-ben folytatja karrierjét, de nem is evez más régiók vizeire. Hazánk legismertebb és legsikeresebb LoL játékosa Kiss "Vizicsacsi" Tamás és a MOUZ cseretámogatója Solal “Enjawve” Accary ugyanis a francia ligában, a Gamers Origin színeiben léphet pályára a következő szezontól.

Emellett a csapat szeretné megtartani jelenlegi játékosait Karim “Karim kt” Aubineau-t és Ronaldo “Ronaldo” Betea-t jövőre is. A csapat tavaly csak hetedik lett a bajnokságban így egyértelműen szükségük lesz némi veterán tudásra, emellett pedig Vizicsacsi sem egyből a mélyvízbe lesz visszadobva. Ha pedig kiderül, hogy az évek során nem felejtett semmit, akkor könnyen ismét a LEC-ben találhatja magát a 28 éves magyar top laner.

Igazán meglepő, hogy végül egyre többen kerülnek be a francia ligába, Rekkles és Vizicsacsi érkezésével pedig igazán impozáns csatákat láthatunk majd. Érdemes lehet néha nem csak a legnagyobb ligákat, de az EU Masterst és a francia ligát is nézni néhány izgalmas mérkőzésért.

Szerintetek jó döntést hozott Vizicsacsi?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
7 db hozzászólás
 • apheliospontgg 2 hónapja
  Érthető mivel a worldson egyátalán nem mutatott kiemelkedő teljesítményt
  0 1 Válasz
 • DrSynclear 2 hónapja
  Szerintem pedig jól játszott. Ja és GG
  0 0 Válasz
 • PalFeed 2 hónapja
  Gg
  0 0 Válasz
 • Tundererdo 2 hónapja
  Vbn agyoncampelték banolták. Sokat elárul Hanwa ellen milyen hátrányban volt és hogy nézett ki utolsó teamfight előtt. Vb előtt csak soloqt láthattuk és senki nem tudta milyen állapotban lehet. Sheepy is óvatosan nyilatkozott Róla de pont vb szerintem láthattuk hogy igenis hasznos lehet még top csapatok számára is. GO akkor lenne érdekesha másik magyarunk még ott lenne. Így szerintem legalább egy akadémia csapatot érdemes lett volna behúzni. Plusz hallgathatjuk csöves franciát
  0 0 Válasz
 • Allanon 2 hónapja
  A francia liga középmezőnye... Sajnálom. Reméltem láthatjuk még a LEC-ben. Nem hinném, hogy lesz így még visszaút. De cáfoljon rám.
  0 0 Válasz
 • officialSZENVICS 1 hónapja
  Gg
  0 0 Válasz
 • Uvegtigris 1 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés