A twerkelő kapus a FIFA 22-ben mindent visz

Az EA SPORTS javított már néhány furcsa hibát a FIFA 22-ben, de ez az egyik legmókásabb, ami előfordulhat az új részben.

Mielőtt Kick-Off-ban vagy Karrier és más módokban belevágna valaki egy mérkőzésbe, lehetősége nyílik egy kicsit edzeni a kezdő sípszó előtt. Ez egy nagyszerű dolog, hogy egy picit bemelegedjen az ember, leadjon néhány lövést, passzolgasson, gyakorolja a szerelést, vagy akár a kapust is tesztelheti. Most azonban úgy tűnik, hogy egy programhiba megvicceli a hálóőröket, és ennek hatására néhányuk twerkeléssel hangolódik a meccsre.

A FIFA 22-ben a gólörömöket ugye bizonyos gombok lenyomásával lehet előhívni, ennek ellenére ez egy automatikus folyamat, és nem szándékosan került bele a FIFA 22-be - legalábbis reméljük. November 15-én az egyik rajongó egy nagyon furcsa klipet posztolt a FIFA subredditjére, amelyben tökéletes képet kapunk arról, hogy mi fán terem ez az extrém twerk a játékban, ugyanis a kapus a labdával a kezében zendített rá a mutatványra. Miután védett egyet, szimplán leengedte a térdeit, és a világ egyik leghíresebb táncmozdulatába vágott bele. Alighanem ezzel egy új mém is megszületett (persze, ha nincs még elég a FIFA-sorozatból)!

Azt egyelőre nem tudni, hogy ez a hiba csak itt fordul-e elő vagy éles helyzetben is felbukkanhat. Mindenesetre azért bízzunk benne, hogy az EA a következő játékfrissítés során kijavítja ezt a blődséget. Addig pedig ne legyen senki rest, csapassa a kapusokkal.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!