Ismét hatalmasat bakizott az EA, csak sima arany kártyákat választhattak az Elit játékosok!

Ismét hatalmasat bakizott az EA, csak sima arany kártyákat választhattak az Elit játékosok!

Egész biztosan megérte ezért grindolni egy hétig!

Ahogy azt bizonyára mindannyian tudjátok már, a Division Rivalsben elit rangot elérő játékosok csütörtök reggelente nem csak packokat és némi pénzt kapnak fáradalmaikért hanem egy úgy nevezett Piros TOTW játékosválasztást is, amelyben az előző hetekben érkezett TOTW-kből halászhatnak ki egyet. Itt némi szerencsével akár Neymart, Mbappe-t vagy akár Salah-t is megkaphatják teljesen ingyen a játékosok. Azonban most a szokásosnál is szerencsétlenebbek voltak az elit játékosok, hisz az EA hibája miatt nem Piros, de még nem is TOTW lapokból választhattak, hanem egyszerüen csak Gold Rare kártyákból.

Ahogy ebben a klipben is látszik, egyszerűen csak három, gyakorlatilag discard árért beszerezhető kártyából választhatott a streamer a nézőjének. Azonban mindez nem csak egy egyszeri eset volt, Redditen is többen panaszkodtak, hogy borzasztó lapokat kaptak a választásnál.

Egészen elképesztő hiba, de persze nem először látunk hasonlót a FIFA-ban. Kíváncsian várjuk, hogy mivel kárpótolja majd játékosait az EA Sports!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!