Mr. Beast Jensennel és Doublelifttel akar LCS csapatot csinálni a jövőben!

Mr. Beast Jensennel és Doublelifttel akar LCS csapatot csinálni a jövőben!

Állítása szerint ez a következő két évben biztosan megtörténik, azonban akkor már késő lesz.

Jimmy "Mr. Beast" Donaldson sosem rejtette véka alá véleményet az esporttról és a League of Legendsről. Korábban is elmondta már, hogy nagyon szeretne egy csapatot az LCS-be, azonban inkább hosszútávon gondolkozik és a következő 2-3 évben szeretné létrehozni a "Beast Gaming" nevű csapatot, legalábbis egyelőre ez a név lenne tervben. Azonban a tegnapi napon Mr. Beast Tyler1-nal és Doublelifttel játszott egy kis LoL-t, ahol természetesen ez a téma is előtérbe került.

Ebben a klipben Tyler például teljesen jogos aggályokat hozott fel az LCS csapatokról, mi szerint nagyon ritkán lehet belőle profitálni és előfordulhat, hogy nem éri meg a kockázatot. Azonban Mr. Beastet ez annyira nem érdekli és inkább arra gondolt, hogy egy rajongók által pénzelt csapatot hozna létre és ha nem nyerik meg a VB-t, akkor el is adja azonnal az egész orgot. Persze a mondat vége csak vicc volt, de az biztos, hogy nem könnyű lebeszélni Mr. Beastet valamiről ha azt már a fejébe vette.

A fenti videó mellett viszont még mondott egy érdekességet, miszerint a legjobb játékosokat szeretné összeszedni NA-ből, így szívesen látná a most csapat nélkül maradt Jensent és Doubleliftet is. Ezt pedig Doublelift videója alatt meg is erősítette egy kommenttel:

Azonban sajnos látszik, hogy Mr. Beast nem tud eleget a LoL esport szcénáról, ugyanis két év múlva már gyakorlatilag az esélytelenek nyugalmával indíthatná el ezt a csapatot, ha Doubleliftet és Jensent is benne akarja látni. Két igazi legendáról beszélünk, de DL akkor már 30 éves lesz, míg Jensen 28. Ha valóban lépni akarna a híres Youtuber, akkor a legjobb időpont ma lenne, a második legjobb pedig holnap. Ha viszont nem tudja most megcsinálni a csapatot, akkor sincs ok az aggodalomra, 2-3 év múlva a két legenda nélkül is nekivághat az LCS-nek.

Szerintetek jó ötlet megcsinálnia ezt a csapatot?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!