Így lehet ingyen kapni egyet a FIFA 22 Next Generation kártyái közül

Így lehet ingyen kapni egyet a FIFA 22 Next Generation kártyái közül

Meglepő, de egy új promóval állt megint elő az EA, viszont ebből legalább egy feltételt teljesítve mindenki részesülhet.

Az új FUT itemeket november 18-án este mutatta be az EA Sports, és a Next Generations névre hallgató csomagban 6 játékos lesz megtalálható. Az ebben a pakkban található labdarúgóknál a pályafutásuk egy meghatározó pillanatát tükrözök az értékeik, így tehát megeshet, hogy egyesek jobbak, míg mások rosszabbak a gold verzióikhoz képest. A promóban egyelőre hat labdarúgó helye biztos - zárójelben a Next Generations lapjaik ratingje:

  • Kylian Mbappe (86) - eredeti rating: 91
  • Phil Foden (85) - eredeti rating: 84
  • Theo Hernandez (85) - eredeti rating: 84
  • Christian Pulisic (83) - eredeti rating: 82
  • Jude Bellingham (81) - eredeti rating: 79
  • Eduardo Camavinga (81) - eredeti rating: 78

A listából jól látszik, hogy Mbappén kívül igazából mindenki jobb kártyát kap, mint a játék megjelenésekor. A bejelentésben volt még egy jó, és egy rossz hír is. A jó az, hogy ezek közül az egyik játékost ingyenesen be lehet majd húzni, ha 2022. január 14-ig játszottál legalább egy meccset az Ultimate Team módban. A rossz hír az, hogy ezeket a lapokat csak december 15-e után kezdik el kiosztani a FIFA 22-ben. A Next Generations kártyákat nem lehet eladni majd a piacon.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!