Mikrópatch érkezett a túl erős Feladatvérdíjak miatt!

Mikrópatch érkezett a túl erős Feladatvérdíjak miatt!

Úgy tűnik, hogy a Riot szerint sem volt minden rendben az új mechanikával.

Ahogy arról tegnap mi is beszámoltunk, nagyon úgy tűnt, hogy a Feladatvérdíjakkal nincs minden rendben. Van, hogy a nyertes csapat kap segítséget belőlük, vagy éppen olyan erősnek bizonyulnak, hogy akár 10 ezer goldot is le lehet radírozni egy pillanat alatt.

Úgy tűnik, hogy ezt a Riot is így gondolta, így éjjel érkezett egy mikrófrissítés, ahol csak a Feladatvérdíjakon javítottak egy kicsit.

  • A vesztésre álló csapatnak mostantól még komolyabban kell veszítenie, hogy a Feladatvérdíj aktiválódjon. 
  • A Feladatvérdíjak hamarabb véget érnek, ha a vesztes csapat elkezdte a meccsbe való visszatérést.

Végül, de nem utolsó sorban pedig vizsgálják azokat az incidenseket, amikor a már győzelemre álló csapat még mindig megkapja a Feladatvérdíjakért járó plusz aranyat.

Egyelőre tehát ennyi, azonban az előszezon során biztosan alakítanak még ezen a vadi új mechanikán, hogy a 12. szezonra tökéletesen működjön.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.