Arcane befejezés, és az eddigi emlékezetes pillanatok HD képekben

Az Arcane a befejező epizódjaihoz ért, de rengeteg nagyszerű képkockát sikerült kiragadni a sorozatból.

A League of Legends által ihletett animációs sorozat, az Arcane három további epizódja is elérhető lesz a következő hétvégén. A sorozat utolsó szakasza a fináléig számol, amely a Riot Games társszerzői szerint hat hosszú és stresszes éve készül. Az árván maradt nővérek, Jinx és Vi, valamint Zaun és Piltover szomszédos városait alkotó karakterek történetét követően, az Arcane harmadik felvonása tartalmazza a hetedik, nyolcadik, és kilencedik epizódot. November 20-án, szombaton délután 2 órakor bárki, aki aktív Netflix-előfizetéssel rendelkezik, hozzáférhet a sorozat utolsó három epizódjához. Egyenként nagyjából 45 percesek az epizódok, az Arcane összesen kilenc epizódból álló évada több mint 350 percnyi moziidővel számol.

Az amerikai videojáték-óriás Riot, és a francia Portiche Production animációs stúdió közösen készítették az Arcane első évadát, a várhatóan még sok további közül, ez kerülhetett elsőként a Netflixre. Bár a második évadot még nem erősítették meg, minden bizonnyal megvan a lehetőség a továbbiakra.

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.