Elérkeztünk az Arcane sorozat végéhez, de rengeteg csodás képpel gazdagodtunk!

Elérkeztünk az Arcane sorozat végéhez, de rengeteg csodás képpel gazdagodtunk!

Egyszer minden jónak vége szakad, de nem maradunk folytatás nélkül!

A League of Legends által ihletett animációs sorozat, az Arcane utolsó három epizódja is elérhetővé vált a hétvégén. A sorozat utolsó szakasza a fináléig számol, amely a Riot Games társszerzői szerint hat hosszú és stresszes éve készül. Az árván maradt nővérek, Jinx és Vi, valamint Zaun és Piltover szomszédos városait alkotó karakterek történetét követően, az Arcane harmadik felvonása tartalmazza a hetedik, nyolcadik, és kilencedik epizódot. November 20, szombaton délután 2 óra óta, bárki aki aktív Netflix-előfizetéssel rendelkezik, hozzáférhet a sorozat utolsó három epizódjához. Egyenként nagyjából 45 percesek az epizódok, az Arcane összesen kilenc epizódból álló évada több mint 350 percnyi moziidővel számol.

Az amerikai videojáték-óriás Riot, és a francia Portiche Production animációs stúdió közösen készítették az Arcane első évadát, a várhatóan még sok további közül, ez kerülhetett elsőként a Netflixre. Hivatalosan is megerősítették, hogy érkezni fog a folytatás, amihez egy kis trailert is mellékeltek, bár maga a videó része nem ad betekintést semmilyen formában a folytatásra. Akárhogy is, nem kérdés, hogy az Arcane hatalmas sikernek örvend, és szerencsére nem csak a League of Legends játékosok körében, így logikus lépés a mézesmadzag elhúzása a közönség előtt. Azt még nem tudjuk pontosan mikor várható az új évad, de bízunk benne, hogy minél hamarabb.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.