Megvannak a 2022-es Worlds helyszínei

Ha minden jól megy, akkor a jövő évi bajnokság során visszatér minden a régi kerékvágásba.

2020 után a 2021-es évben is Izlandra látogatott a League of Legends Worlds. Ugyan a COVID ellen már létezik a vakcina, azonban az átoltottság még nem olyan mértékű, hogy egy ilyen léptékű rendezvényt több tízezer ember részvételével rendezzenek meg. Ugyan a verseny és a meccsek nagyon jók és érdekesek voltak, az a hatalmas plusz, amit a rajongók jelentenek nagyon is hiányzott. Viszont a Riot bejelentése alapján a következő felvonás már nem lesz zárt kapuk mögött.

"2016 volt az utolsó év, amikor a Worlds az Egyesült Államokba látogatott és a League of Legends e-sport iránt azóta csak még erősebb lett. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy ismét visszahozhatunk egy teljes világversenyt Észak-Amerikába" - mondta Naz Aletaha a Riot e-sport osztályának a vezetője.

Ha pedig átugrunk az Atlanti-Oceán másik oldalára és a tervek alapján teljes közönség előtt játszanak majd, akkor a Riot ismét odateszi magát. A verseny szakaszai különböző helyszíneken lesznek:

  • Play-In szakasz: Mexikó Város, Mexikó
  • Csoport körök és negyeddöntők: Madison Square Garden, New York
  • Elődöntők: Scotiabank Aréna, Toronto
  • Dőntő: Chase Center, San Fransico

Ilyen egyébként még sosem volt, hogy egy Worlds több országot is magába foglal majd. Ezzel a Riot egy teljesen új irányba viszi el a világbajnokságot és kiderül majd, hogy ez, hogy is tetszik majd a rajongóknak. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.