Az Arcane lett a Netflix valaha volt egyik legsikeresebb sorozata

9.4-es értékelésen áll IMDB-n jelenleg az Arcane, ezzel a Netflix egyik, ha nem a legsikeresebb sorozata lett!

A hétvégén végleg lezárult az Arcane első évada. A 9 részből álló történetben gyakorlatilag volt minden, ami szem-szájnak ingere, meglepetésre pedig nem csak a League of Legends rajongóknak sikerült imponálniuk, hanem azoknak is, akik csak egy animációs sorozatra voltak kíváncsiak és még ki sem próbálták a játékot. A filmekhez és sorozatokhoz én személy szerint nem értek annyira, hogy kritikát írhassak belőle, azonban a Game of Thrones jellegű "főszereplőknek tűnő" szereplők meggyilkolása és a nehezen megtippelhető végkimenetelek rengeteget dobtak az amúgy is remek történeten. Emellett a világ és a karakterek animációja is lehengerlő volt, a történet tanulságait pedig nem rágták a szánkba, mindenki azt következtethette le amit szeretne.

Egyértelmű volt viszont az első évad végére, hogy bármennyire is szerények voltak, a készítők és a Riot is számított arra, hogy ez bizony hatalmas siker lesz. A történet lezárása, a League of Legends-ből jól ismert zauni és piltoveri karakterek kihagyása arra enged következtetni, hogy a második évad története már gyakorlatilag megírta önmagát, csak az animálás és a "masterelés" maradt hátra.

Egy szónak is száz a vége, az Arcane hatalmas siker lett, ezt pedig a sorozat IMDB oldala is mutatja, ugyanis gyakorlatilag a valaha volt legmagasabb pontszámot elérő Netflix sorozat lett. Igaz jóval kevesebben pontoztak még a sorozatot, hisz egy hónap sem telt el a premier óta, de egyelőre ha nem csak a Netflix sorozatokat nézzük, még ott is előkelő helyen van. Csupán csak a Breaking Bad a Band of Brothers és két roppant fontos dokumentumfilm, a Planet Earth és a Planet Earth 2 előzi meg az Arcane-t.

Persze mindez semmit nem jelentene, ha közben negatív visszhangok érkeznének a LoL közösségből, de még az igazi veteránok nagy részének és tetszett a Riot első próbája egy filmes produkcióval.

Kíváncsian várjuk, hogy végül mikor érkezik majd meg a már bejelentett második évad és a rengeteg nyitva hagyott történetszálba vajon mikor érkezik meg Warwick, Urgot és a többiek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.