Hirdetés

Gyorsabb Finesse lövések és lapos passzok érkeztek a legújabb FIFA frissítésben!

Újabb frissítés érkezett, ezúttal viszont nem kell letöltenünk semmit!

Hirdetés

Az este folyamán újabb frissítés érkezett a FIFA 22-hez. Azonban most nem letölthető tartalom, csak egy úgy nevezett Live Tuning jött minden platformra. Szerencsére viszont a változtatások elég szignifikánsak, így nézzük is meg miben változott a játék pontosan.

Finesse lövések

A játék kezdetekor az időzített Finesse lövések hihetetlen erősek voltak, így hamar meg is kapták a gyengítésüket. Azonban meglepő módon a közeli Finesse-ek viszont igazán gyengék voltak, szinte mindig inkább egy átemelés vagy egy laposan ellőtt labda volt a jó választás. Ez most megváltozhat, ugyanis mostantól a 11,5 méternél közelebb Finesse lövések sebessége jóval gyorsabb lett, míg a 11,6 és 19,8 méter közötti területen enyhén gyorsítva lett. Mindez azt jelenti, hogy 19,9 métertől felfele nem tapasztalhatunk majd változást

Lapos passzok

Az idei FIFA-ban ahogy azt már megszokhattuk, boldog-boldogtalan a Driven passzokat használja, mivel ezek érnek oda leghamarabb a játékosokhoz és hihetetlenül fel lehet velük gyorsítani a támadásainkat. Épp ezért a fejlesztők úgy gondolták, hogy a sima lapos passzok is érdemelnek némi gyorsítást.

Team Press

A Team Press az idei FIFA-ban is nagyon hasznos gyors taktikának bizonyult, azonban a 15 másodperc roppant kevés volt. Épp ezért ezt még 5 másodperccel megnövelték, így mostantól 20 másodpercig használhatjuk ezt a D-Pad taktikát. Természetesen ez a 20 másodperc csak akkor csökken ha éppen nincs nálunk a labda.

Ezentúl pedig a taktika újratöltési ideje is csökken 120-ról 100 másodpercre.

Egyelőre ennyi érkezett a második Live Tuning frissítésben. A változtatások szerintünk jók és szükségesek, azonban igazán értékelné valószínűleg az egész közösség ha hamarosan kapna némi gyengítést a Constant Pressure taktika is, ugyanis jelenleg egy jó játékos ellen pokolian nehéz a védőktől a középpálya tetejéig eljuttatni a labdát anélkül, hogy elveszítenénk.

Nektek tetszik a frissítés, ti mit változtattatok volna?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés