Hirdetés

Rengeteg pénteken érkező pack és SBC szivárgott ki a Black Friday alkalmából!

Pénztárcákat és coinokat elővenni, holnap ideje meghúzni a Black Fridayt!

Hirdetés

Egyre inkább úgy tűnik, hogy az idei Black Friday is hatalmas durranás lesz a FIFA-ban. Tavaly is rengeteg villám SBC és pack érkezett, ami mellett ott volt a Best of TOTW csapat is, akik bekerültek a packokba. Jelenleg úgy fest a dolog, hogy gyakorlatilag minden visszatér tavalyról, azonban egy teljesen új promó is érkezik egyszerre minden mással. Nézzük hogy miről is van szó pontosan:

Ahogy láthatjátok, ezek a kódok kerültek be tegnap este a FIFA-ba. Van itt 80+ rated Rare player, liga player packek, 81-89 Player packok, 81-87 player packok és gyakorlatilag minden ami szem-szájnak ingere. A legnagyobb érdekesség viszont az, hogy a szivárogtatók szerint érkezik egy Black Friday Exclusive pack is, amit vagy egy SBC keretein belül vagy teljesen ingyen szerezhetünk meg például egy Preview pack keretein belül. Ebben megtalálható lesz biztosan egy OTW, egy RTTK és egy Rulebreaker lap, mellette pedig 2 Gold Rare Player és 3 Rare Consumable is. Éppen az utolsó miatt kevés esély van arra, hogy SBC-be kerüljön be ez a pack, így az is könnyen előfordulhat, hogy elég lesz a játékba belépnünk ahhoz, hogy ezt a kis ajándékcsomagot megkapjuk.

Emellett pedig érkezik egy teljesen új promó is ahogy említettem, ez pedig nem más mint a Signature Signings nevű promó csapat. Sok mindent nem tudunk még róluk, de állítólag olyan játékosok kerülhetnek ebbe bele, akik nagyon jól sikerült igazolások voltak a csapatuk számára. Emellett ötletesen a Signature-t még aláírásnak is kell értelmezni, mivel minden lapon a játékosok saját aláírása fog szerepelni, mintha egy autogramról lenne szó.

Ebbe a csapatba minden bizonnyal bekerül majd, Kevin De Bruyne, Ben Yedder, Youcef Atal, Edouard Mendy, Marcos Llorente és Renato Sanchez.

Végül, de nem utolsó sorban pedig meglepetésre a mai napról szinte semmit nem tudunk, előfordulhat, hogy már ma megérkeznek a hétvégi Marquee Matchupok és talán valami extrával is készül az EA, de ez lehet a vihar előtti csend utolsó napja.

Ti mit vártok a legjobban ettől a Black Friday-től?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés