PUBG: Rövid időn belül biciklire is pattanhatunk a játékban

PUBG: Rövid időn belül biciklire is pattanhatunk a játékban

A tesztszerveren már el is érhetőek a kétkerekűek.

Akár mountain bike-ot használva is közlekedhetünk a közeljövőben a PUBG: Battlegrounds-ban. A kerékpár a Krafton szerint 15.1-es frissítéssel érkezik a játékba, de a tesztszerveren már bárki kipróbálhatja kedve szerint, egy fejlesztett Sanhok-pályával együttesen is akár.

Bármely pályán belefuthatsz egy mountain bike-ba. A normális sebességhez képest akár gyorsabban is fogsz tudni tekerni, mielőtt elugrasz a kerékpárral együtt: ha pedig egyik se fogott meg, akár egy keréken is gurulhatsz. Ezen járművek "végtelen életerőponttal" fognak rendelkezni, azaz senki és sehogyan nem fogja tudni elpusztítani. Ezen kívül igen csendes járműről lesz szó, úgyhogy akár taktikai okokból is lehet haszna egy ilyet használni az autóval szemben - főleg, mert ugyanúgy magaddal fogsz tudni vinni egy utast.

Nemcsak ez az egyetlen újdonság, amelyet a Krafton épp próbálgat - kísérleteznek még a P20-as nerfelésével, valamint a shotgunok, LMG-k, SMG-k és az AUG erősítésével, de a különböző extra tárakon is változtatgatnak - például a QuickDraw az újratárazási sebességet 60%-kal fogja növelni. Ezen kívül újradesignolták Sanhokon a Bootcamp helyét a játékosok visszajelzései alapján, akik túlságosan zsúfoltnak találták azt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!