Mit kaphatunk 10 Base Icon SBC-ből? Egy játékos megmutatta!

Mit kaphatunk 10 Base Icon SBC-ből? Egy játékos megmutatta!

Egy játékos megunta a FIFA-t és úgy döntött mindent rákölt az Icon SBC-kre, mutatjuk az eredményeket.

Az elmúlt napokban a FIFA-ban minden a Black Friday-ről, a flash SBC-kről és a pack nyitogatásról szólt. A minap, mondhatni akciósan megérkeztek újra az Icon és Hero upgrade SBC-k, amelyek ezúttal még újra elkészíthetőek is voltak sokak örömére. Gyakorlatilag mindenki csinált már legalább egyet, hátha a szerencse az ő oldalukra áll. Egy-egy packból nehéz levonni a következtetéseket, hiszen van akinek Scholes, míg a szerencsésebbeknek Eusebio jön. Szerencsére viszont vannak önjelölt kamikaze pilóták, akik a játék megunása miatt vagy csak éppen a szerencsejátékfüggőségük mivoltából mindenüket ráköltik ezekre az Icon packokra, mindezt pedig el is küldik kedvenc streamerjeiknek.

Itt jön képbe Nick, a "RunTheFutMarket" Youtube és Twitch csatorna tulaja, akinek egyik nézője úgy döntött véget vet a FIFA22 karrierjének és mindenét bedarálja 10 Icon Packbe. Gondolhatjátok, hogy mi lett a vége, de inkább íme a videó:

Ahogy láthatjátok, mindig a ház nyer és józan ésszel gondolkodva nem éri meg megcsinálni még egy darabot sem. Ettől függetlenül azért nulla ráfizetéssel egy próbát megér a dolog!

Ti megcsináltátok már a Base Icon Upgrade-et?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!