Holnap szerezhetjük meg a legújabb, novemberi Twitch Prime kapszulát!

Holnap szerezhetjük meg a legújabb, novemberi Twitch Prime kapszulát!

Végre kiderült, hogy pontosan mikor szerezhetjük meg a legújabb ingyenes kapszulát!

Körülbelül egy hónapja olvashattátok akár nálunk is a League of Legends és a Twitch legújabb együttműködését, amelyben egy éven keresztül minden hónapban kapszulákat osztanak ki Prime felhasználóknak. Ha az ember nem is szeretne fizetni érte, szerencsére egy-két hónap ingyenes feliratkozást könnyen el lehet érni, az előző havi kapszuláért pedig biztos, hogy megérte, hisz egy teljes 1350 RP-s skinnek és 650 RP-vel gazdagodhattunk. Ha valaki még ezt nem váltotta be, akkor itt az ideje, hiszen egészen holnapig még megtehetitek!

Sokan várták és keresték már a novemberi kapszula megjelenését, de sajnos biztos információt sehol sem találhattunk. Szerencsére viszont "u/barreeeiroo" Reddit felhasználó belelesett az oldal kódjába ahonnan kiderült, hogy a novemberi kapszula 30-án, magyar idő szerint 18:00-kor jelenik meg.

Egyelőre azt nem tudni pontosan, hogy mi lesz a kapszulában, de ha megint ingyen RP-t vagy 1350-es skint kapunk akkor egészen biztos érdemes kettőt kattintani az ingyenes tartalomért.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!