Hirdetés

Holnap szerezhetjük meg a legújabb, novemberi Twitch Prime kapszulát!

Végre kiderült, hogy pontosan mikor szerezhetjük meg a legújabb ingyenes kapszulát!

Hirdetés

Körülbelül egy hónapja olvashattátok akár nálunk is a League of Legends és a Twitch legújabb együttműködését, amelyben egy éven keresztül minden hónapban kapszulákat osztanak ki Prime felhasználóknak. Ha az ember nem is szeretne fizetni érte, szerencsére egy-két hónap ingyenes feliratkozást könnyen el lehet érni, az előző havi kapszuláért pedig biztos, hogy megérte, hisz egy teljes 1350 RP-s skinnek és 650 RP-vel gazdagodhattunk. Ha valaki még ezt nem váltotta be, akkor itt az ideje, hiszen egészen holnapig még megtehetitek!

Sokan várták és keresték már a novemberi kapszula megjelenését, de sajnos biztos információt sehol sem találhattunk. Szerencsére viszont "u/barreeeiroo" Reddit felhasználó belelesett az oldal kódjába ahonnan kiderült, hogy a novemberi kapszula 30-án, magyar idő szerint 18:00-kor jelenik meg.

Egyelőre azt nem tudni pontosan, hogy mi lesz a kapszulában, de ha megint ingyen RP-t vagy 1350-es skint kapunk akkor egészen biztos érdemes kettőt kattintani az ingyenes tartalomért.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
8 db hozzászólás
 • PalFeed 1 hónapja
  Prime
  0 0 Válasz
 • centre_syrup 1 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
 • SZK100HUN 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • justwalkingmydog 1 hónapja
  Remélem megéri rá várni
  0 0 Válasz
 • Hegasus 1 hónapja
  most 1 évig ilyen kapszulákat fog adni? mert eléggé adja már csak a lol miatt is megérné... de több tucat másik játékhoz is ad extrákat, meg ingyenes játékokat is ad ez a prime gaming, ráadásul még sorozatokat is lehet nézni lehet marad egy ideig az előfizetés... (sajnos nem fizetett) hirdetésünket hallották... de hogy mondjak valami negatívat is: ez lehet csak a beetetés időszaka, azt néhány hónap múlva már csak emotokat ad minden játékhoz
  0 0 Válasz
 • Mxrk 1 hónapja
  Gg
  0 0 Válasz
 • Kier 1 hónapja
  nice
  0 0 Válasz
 • Uvegtigris 1 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés