Hirdetés

Több százezer coint vesztettek játékosok az EA újabb bakija miatt

Intő jel, hogy többé ne kapkodjunk ha frissített kártyákat akarunk eladni.

Hirdetés

Hamarosan újra itt a december, a karácsony és az újév. A futball világában ez általában egy kisebb szünetről és pihenésről szól, a nemzetközi kupák csoportmeccseinek végét pedig általában ilyenkor időzítik be. Eldől, hogy ki jut tovább a Bajnokok Ligája, Európa Liga és az újdonsült Konferencia Liga csoportjaiból.

Ez a FIFA játékosoknak leginkább azért érdekes, mert a csoportmeccsek kezdetén az EA kiadott egy RTTK, teljes nevén Road to the Knockouts promót, amelyben rengeteg játékos kapott esélyt arra, hogy fejlődjön ha csapata jól teljesít. Voltak lapok, akiknek mindez sikerült, hisz továbbjutásért és 3 megszerzett győzelemért is fejlődhetett egy adott lap.

Az EA bakija miatt viszont úgy tűnik, hogy leginkább azok jártak jól, akik olyan lapokba fektettek, amelyek végül nem fejlődtek. Történt ugyanis, hogy a tegnapi napon minden jogosult RTTK játékos megkapta a 3 győzelemért kiérdemelt fejlődést. Ezzel persze nem lenne semmi gond, ha nem rontották volna el a fejlődött lapok maximális és minimális árát. Egy több százezret érő Rodrygo vagy Sané maximum 15.000-ért volt eladható, így aki vakon rányomott a játékos újbóli árusítására mivel előtte nem kelt el az adott lap és tudta hogy 350 ezerért neki fejlődve is megéri eladni a lapot, csupán csak 15 ezret látott viszont az eladás után.

Mindezzel jó pár játékos százezreket, nagyobb traderek akár milliókat is bukhattak. A kompenzációra gyakorlatilag 0% esélyt lát mindenki, el kell fogadnia a játékosoknak, hogy ismét az EA bakija miatt szenvednek.

Ez viszont nem az egyetlen baki volt az RTTK kártyákkal kapcsolatban, sikerült egy olyan hibát is elkövetnie az EA-nek, amellyel néhányan jól jártak. Történt ugyanis, hogy a Liverpool sztárja, Andy Robertson megkapta a +1 értéket a három győzelemért, azonban mindez a különálló statjain látszódott csak, a ratingje nem nőtt egyel. Hamar észbe is kapott az EA és megkapta a plusz 1 ratinget, ami viszont már érdekesebb, hogy az előtte kapott fejlődést még egyszer megkapta, tehát gyakorlatilag a lap +2 ratinget fejlődött.

Kíváncsian várjuk, az EA újabb nagy hibáját, hisz nem az a kérdés, hogy jön-e baki, hanem az hogy mikor!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés