Youtube-ra váltott a Twitch egyik legnagyobb sztárja

Youtube-ra váltott a Twitch egyik legnagyobb sztárja

A korábbi Super Smash Bros. kommentátor úgy döntött itt az ideje a váltásnak.

Ludwig Ahgren 2021-ben gyakorlatilag a Twitch egyik legnagyobb streamerjévé nőtte ki magát. Rengetegen szeretik nézni és hallgatni a Super Smash kommentátorból lett streamert, aki jelenleg több mint egy millió követővel rendelkezik Twitteren és több, mint 3 millióval Twitch-en. Természetesen az ő neve is megjelent a legtöbbet keresők kiszivárogtatott listáján, az előkelő 6. helyen szerepelt 2 év alatt 3,3 millió dollárral.

Úgy tűnik viszont, hogy a Twitch őt is elvesztette, épp a minap jelentette be, hogy november 30-ától a Youtube-on folytatja pályafutását.

Ahogy láthatjátok egy igazán frappáns videóban jelentette be mindezt a Twitterjén és még magyarázatot is adott a döntésére egy videóban. Állítása szerint rengeteget rágódott a dolgon és végül egy pénzérmére bízta a sorsát ami a Twitch-nél maradásnál landolt, azonban a Youtube nem hagyta ennyiben a dolgot tovább harcolt érte, míg a Twitchnél azt érezte, hogy amíg ő nagyon kedveli a platformot, addig ez fordítva nem működik. Így végül a Youtube mellett döntött, ami ijesztő lehet, viszont nem egy teljesen új oldalhoz csatlakozik, hanem a világ egyik legnagyobb tartalomtárához.

Ludwig megélhetését valószínűleg nem kell félteni, azonban ha ti szerettétek nézni, akkor ne lepődjetek meg ha mostantól csak Youtube-on látjátok őt. Ami pedig a Twitch-et illeti, ideje felhúzni a gatyát és talán megküzdeni pár streamerért mielőtt mindenki a Facebookhoz vagy a Youtube-hoz csatlakozik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!