Végre valahára Camille nerf érkezik a 11.24-es frissítésben!

Végre valahára Camille nerf érkezik a 11.24-es frissítésben!

Megérkezett a következő patch előnézete, megtudhatjuk, hogy kik vagy éppen mik kapnak változtatásokat!

Lassan, de biztosan véget ér az előszezon elején tapasztalható "száraz évszak" amiben egy hét plusz pihenést iktatnak be a fejlesztők. Több, mint két hete vagyunk most már frissítés nélkül, így igazán ránk férne némi változtatás már, hisz volt elég idő kitapasztalni az újdonságokat. Szerencsére már meg is érkezett Twitteren a szokásos frissítés előnézet, amelyben megtudhatjuk, hogy pontosan mi változik szerdán.

Ahogy láthatjátok, ezúttal a hősöket még nem igazán zargatják meg, a régóta problémákba ütköző Ivern viszont végre kap némi erősítést. Emellett Camille is változtatásokon, pontosabban gyengítéseken esik majd át. Pontosan azt még nem tudhatjuk, hogy ez mit takar, de remélhetőleg sikerül csökkenteni a felső ösvényen mutatott dominanciáját.

Emellett négy "rendszer" kap erősítést, az Archangel's Staff, a Chemtech és Hextech sárkány, na meg a jól ismert Conqueror. Ennél többen kapnak gyengítést, ugyanis a mostanában roppant erősnek bizonyult Predator mellett a Chemtech sárkánylélek, a Crown of the Shattered Queen, a Cosmic Drive, az Evenshroud, a Frostfire Gauntlet és a Glacial Augment is túl erősnek bizonyult a fejlesztők számára.

Végül, de nem utolsó sorban a Lethal Tempo, az Axiom Arc és Kled is kap némi változtatásokat, amiket se nem gyengítésnek, sem erősítésnek nem hívhatunk.

Ne feledjétek, a 11.24-es frissítés December 8-án érkezik majd meg, hamarosan viszont számokat is kapunk majd a gyengítések és erősítések mellé, amit természetesen nálunk is elolvashattok!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.