Egy rakás ingyenes tartalom jön a következő hónapokban a Back 4 Bloodhoz

Egy rakás ingyenes tartalom jön a következő hónapokban a Back 4 Bloodhoz

2021-ben még két ingyenes update is élesedik, de 2022-re is van jó néhány terve a fejlesztőknek.

Két ingyenes, prémium frissítést még ebben az esztendőben elérhetővé tesz a Turtle Rock Studios a játékhoz. Az első még novemberben befut, a másodikra pedig decemberig kell várni.

A legjobb ebben az, hogy meg is tömik újdonságokkal ezeket a DLC-ket. Novemberre egy Quality of Life (olyan dolgokat javítanak vagy építenek be, melyek megkönnyítik a játékot) bővítést ígérnek, illetve egy jó néhány bugot is fixálnak. Aztán decemberben jön az igazi meglepetés, végre offline módban is végig lehet majd tolni a kampányt, emellett megjelennek új kártyatípusok, és ezekhez természetesen egy pár új kártya is dukál. Lesz a fejlesztők zsákjában minden jó, az új featureök között pedig felbukkannak az új ellátmány vonalak, egy gyakorló aréna, illetve az ünnepekre való tekintettel egy esemény is.

2022-ben viszont három kiegészítővel készülnek legalább, és az első a Tunnels of Terror nevet viseli. Jövőre tehát minden rajongó számíthat új fertőzöttekre (cleanerek), különböző aktívitásokra, fegyverekre, kártyákra és exkluzív skinekre. Ez majd az Annual Pass keretein belül jelenik meg, de erről egyelőre nem tudni többet, így arról sincs info, hogy fizetős lesz-e.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te tolod még a játékot?

  • 20 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 80 %