Hirdetés

A COVID miatt elmarad a League of Legends egyik idei legnagyobb eseménye

Jó lett volna ismét találkozni a legjobbakkal.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

K&H MN3B Valorant

K&H MN3B Valorant Zárt Selejtező - Illés Akadémia Spirit vs. UEG assorted

Hirdetés

Az All Star esemény mindig is az egyik érdekes fénypontja volt az évnek. Amikor a legjobbak legjobbjai egy helyre utaznak, hogy kiderüljön ki is a legerősebb 1 vs 1 játékos, hogy LEC vagy LCS, hogy LPL vagy LCK és persze a szervezők mindig kitalálnak valami újat is. Tavaly a COVID miatt már online keretek közé szorult a történet, de idén még azt sem tartják meg.

"Ugyan az MSI és a Worlds idei sikere semmihez sem fogható, hosszas mérlegelés úgy kellett döntenünk, hogy az All Star esemény nem kerül megrendezésre, köszönhetően a COVID miatti utazási korlátozásoknak. Ezt a döntést nehéz szívvel kellett meghoznunk, hisz tudjuk, hogy a rajkongók mindig ezzel zárják a LoL e-sport évét." - Írta a Riot Games egy mai bejegyzésében.

A döntés érthető bár akkor is nagyon szomorú. A három napos eseményre a karanténidőszak is hosszú lenne, gyakorlatilag több, mint maga a megmérettetés. Online keretek között pedig nincs meg az apropó, nem láthatjuk azt, hogy Faker és Jensen kétkezest játszik, nem láthatjuk az előtörő érzelmeket, az interakció pedig elveszik. Reméljük jövőre már újra találkozhatunk és persze benézhetünk az ASE közvetítésre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés