Hirdetés

A héten érkeznek a Team of the Group Stage lapok, mutatjuk az esélyeseket!

Egy hét múlva véget érnek a BL, az EL és a KL csoportmeccsei, emellett pedig a hónap legjobb játékosai is megérkezhetnek lassan a top ligákból!

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Intel Extreme Masters Summer 2021

Vitality vs. Virtus.pro

Hirdetés

Épphogy csak véget ért a Black Friday-es hétvége, máris újabb promoról hallhattunk híreket a minap. Szinte teljesen biztos, hogy a héten megérkeznek a legújabb BL, EL és KL lapok, amelyek az RTTK promo folytatásai lesznek. Ebbe a csapatba azokat fogja beválogatni az EA, akik továbbjutottak a csoportjukból és nagyban hozzájárultak csapatuk sikeréhez. Nézzük is meg először, hogy hogyan festenek majd a kártyák:

Ahogy láthatjátok, a kártyák gyakorlatilag ugyanúgy festenek, mint az RTTK lapok, a legtöbb különbség csak a háttérben húzódó vonalakon lesz észrevehető. Épp ezért vajmi kevés esélyt látunk arra, hogy olyan játékos kapjon TOTGS lapot, akik már benne voltak az RTTK promóban.

Érkezett egy predikció is, amellyel mi is egyetértünk, hisz a csoportmeccsekben tényleg ezen játékosok nyújtották a legtöbbet csapatuknak, valószínűleg a nagy részük tényleg benne lesz EA által megálmodott promóban.

Ahogy láthatjátok, igazán nagy lapok is helyet kaphatnak a teljesítményükért, ilyen például Cristiano Ronaldo, Mo Salah, Robert Lewandowski vagy éppen Joao Cancelo. Bármennyire nem szeretné már az EA, valószínűleg Nkunkunak is újabb speciális lapot kell adniuk, hisz elképesztő formában van, emellett pedig Haller is megérdemli a BL-ben nyújtott teljesítménye miatt. A Roma sztárja, Tammy Abraham is abszolút megérdemelné a speciális kártyát, a Konferencia Ligában mutatott teljesítménye alapján.

Végül, de nem utolsó sorban pedig ütött az év utolsó hónapja, ami részben azt is jelenti, hogy hamarosan cserélődnek a hónap játékosai. A spanyol ligában már el is indult a szavazás, EZEN az oldalon szavazhattok arra, hogy szerintetek ki volt a legjobb ebben a hónapban. Szerintünk a LaLiga novemberi hőse egyértelműen Vinicius Jr. volt, aki négy meccsen összesen négy gólt szerzett, ebből kettő pedig győztes találat volt az utolsó percben.

Emellett természetesen a Seria A-ban, a Ligue 1-ban és a Premier League-ben is megválasztják a hónap legjobbját. Az olaszoknál egyértelműen Dusan Vlahovic-nak van esélye bezsebelni a speciális kártyát, az angoloknál egyértelműen a fullbackeké volt a hónap, Trent-Alexander Arnold, Reece James és Joao Cancelo is megérdemelné a címet, nehéz lesz közülük választani. Végül, de nem utolsó sorban pedig a franciáknál gyakorlatilag bárki esélyes lehet.

Ne feledjétek, ma pedig érkezik a TOTW, amelyet nálunk is láthattuk majd 19:00-kor!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés