Január 17-én Téli Kupával tér vissza az EBL!

Január 17-én Téli Kupával tér vissza az EBL!

Az Esports Balkan League 2022-ben is útjára indul!

Ahogy azt már minden évben megszokhattuk, 2022-ben ismét visszatér az EBL, teljesen nevén az Esport Balkan League, azonban ezúttal egy kisebb csavarral. A pontos dátum január 17-e, a mérkőzéseket pedig magyar idő szerint 19:00-tól követhetik majd minden hétfőn és csütörtökön Youtube-on, Twitchen és Trovon is.

Ismét 8 Balkán csapat száll majd harcba a két legjobb csapat pedig esélyt kap arra, hogy megmutathassa magát egy nagyobb versenyen is, pontosabban az EU Masters-en.

Az EBL 2021-es éve ismét nagy siker volt, a legnézettebb mérkőzés a ŠAIM SE SuppUp és a Crvena Zvezda között volt, ahol egyszerre több, mint 15 ezren nézték az EBL csatornáját. Összesen majd' 600 ezer órát nézték a versenyt a nézők és 405,117 egyedi nézőt sikerült szereznie a csatornának.

 A 2022 januárban érkező versenyt téli kupának hívják és gyakorlatilag bárki -aki elmúlt 16 éves és legalább Dia 3-nál jobb eredményt ért el Solo Q-ban- jelentkezhet rá, hogy összemérhesse az erejét a Balkán legjobbjaival. Erre EZEN az oldalon jelentkezhettek és most igazán megéri keményen odatenni magát minden csapatnak, hisz a nyeremények mellett, teljesítménytől függetlenül minden EBL-be bejutó csapat 2000 euró támogatást kap, ami mellett még a 2022-es évben 30.000 euró is szétosztásra került, mint fejlesztési támogatás, amit az a csapat kaphat meg, akik minden beleraknak a rajongói bázis megépítésébe.

A liga formátumát, a jelentkezést és minden egyéb adatot megtalálhattok az EBL oldalán, a fentebb található jelentkezési linken.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.