Egy kissé elfeledett és alulértékelt FIFA 22 csatár, aki csak 20 ezer coinba kerül

Egy népszerű TikTok trader bemutatott egy FIFA 22 csatárt, aki tökéletes lehet kezdő és haladó Ultimate Team csapatokhoz egyaránt, és csak 20 ezer coinba kerül.

Az álom Ulitmate Team megépítése sokszor stresszes feladat egy játékos számára. Nem csak az értékelésekre és a kémiára kell alapvetően odafigyelni ilyenkor, hiszen nagyon nem mindegy, hogy mennyi coin áll rendelkezésre, és ezt menedzselni is kell tudni. Ez azt jelenti, hogy a FIFA 22 játékosoknak minden lehetőséget meg kell ragadniuk, hogy a lehető legjobb befektetéseket vigyék véghez, ahol csak erre lehetőségük van. Sokan pedig nem engedhetnek meg maguknak Mbappékat és Ronaldókat a csapatukba, ezért alulértékelt, mégis hatékony kártyákra van szükség az előrehaladás érdekében.

Szerencsére van egy olcsó csatár a piacon, aki olyan jó lehet, mint Erling Haaland vagy Romelu Lukaku, és már 20 ezerért meg lehet kaparintani.

@tundraesports

What a card this is #fifa #fifa22 #fifaultimateteam #fifasquad

♬ Super Smash Bros Brawl Drill Remix - Shae OT

A szóban forgó lap birtokosa, Ivan Toney, a Brentford labdarúgója, méghozzá a legelső Team of the Week együtteséből. A megjelenést követően sok játékos beépítette őt a csapatába, de aztán hamar feledésbe merült, ahogy drágább támadókra vetették ki sokan a hálójukat.

A TikTok kereskedő, Tundraesports viszont mégis „alulértékeltnek” minősítette a Premier Leagueben szereplő csatárt. Olyan nagy nevekkel hasonlította össze, mint például Haaland, Lukaku vagy Aubameyang. A FUTBIN szerint az ára 18 és 20 ezer érme között mozog, ami igen vonzóvá teheti a magasabb besorolású társaival ellentétben. Statisztikailag minden megvan benne, amit egy csatártól csak kívánni lehet. Befejezése chem style nélkül is remek - bár nem árt ráaggatni egy hunter chem style-t -, gyors és még fejelni is jól lehet vele. De persze, mint mindenkinek, neki is megvannak a gyengeségei: hátránya lehet a passzjáték, ami problémákat okozhat, ha szélsőket használ valaki. Valamint csak háromcsillagos gyenge lába van, így főleg a jobb oldalán hatékony.

De a hátrányok ellenére egyedüli csatárként sok gólt hozhat a birtokosának, és a tartalomgyártó szerint mindenképp érdemes tenni vele egy próbát, mert nem sok jobb lapot lehet találni ennyire elfogadható áron.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te teszel vele egy próbát?

  • 7 %
  • 7 %
  • 0 %
  • 14 %
  • 71 %
Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.