A LoL szcéna egyik legmegosztóbb személyisége lett a Cloud9 új edzője!

Egyenesen Koreából érkezik az új edző, a játékosok pedig felköthetik a gatyájukat!

Azok, akik az elmúlt években követtét a League of Legends profi szcénájának történéseit, és az összes top ligát, azok egészen biztosan ismerik Nick "LS" De Cesare nevét. A szókimondó edző és streamer sosem bánt kesztyűs kézzel a játékosokkal és mindig kiemelte ha valaki éppen a tárgyak vásárlásában vagy csak simán a játék mechanikáiban vétett csak egy apróbb hibát is. Az év kezdetén nagyon közel volt ahhoz, hogy ne csak streamerként meg rezidens megmondóemberként működjön a LoL világában, hanem gyakorlatilag az egyik legnagyobb múlttal rendelkező csapatban legyen az edzői stáb segítője. Azonban sajnos a koreai rajongók kiutálták az SKT T1 edzői stábjából úgy, hogy még egy meccs lehetőséget sem kapott, hogy bizonyítson.

Úgy tűnik viszont, hogy végre elérkeztünk LS igazi megmérettetéséhez, Amerikában mutathatja meg, hogy mennyire érti a játékot és ebből mit tud átadnia a játékosainak, ugyanis nem csak a Cloud9 edzői stábjába került be, de egyenesen ő lett a főedző.

Ahogy láthatjátok a C9 nem aprózta el, már ami a bejelentő videót illeti. Mint ahogy említettem, hatalmas teszt lesz ez LS-nek, de a Cloud9-nak is egyaránt. Kíváncsian várjuk, hogyan teljesít majd a csapat és vajon tényleg megvan-e a játékosokban az a bizonyos tehetség és csak az edzői stáb hiányzott mögülük.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.