Hirdetés

"Lehet, hogy csak abba kéne hagynom a streamelést..." - Tyler1

Egyre nehezebb bírja a hosszú stream órákat Tyler, bár egyelőre csak játszott a gondolattal, igen nehéz lenne csak itt hagyni mindent és abba hagyni a streamelést.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Intel Extreme Masters Summer 2021

Vitality vs. Virtus.pro

Hirdetés

Tyler "Tyler1" Steinkamp egészen hihetetlen karriert futott be a LoL-nak köszönhetően. Rage-elése és toxic viselkedése rengeteg embert húzott be a streamjére már akkor is, amikor az egész LoL-os közössé jóval kisebb volt. Ezután érte őt a teljesen jogos és hírhedt ban, miszerint többé nem játszhatott a LoL-al egyetlen fiókján sem. Ha a Riot észrevette, azonnal kitiltotta őt még úgy is, hogy nem tett semmi rosszat azon az adott fiókon. Mindez az egész karrierjét eltörhette volna, hisz nemhogy magában, otthon nem tudott játszani, de ha fellőtte volna a streamet, akkor egész biztosan azonnali kitiltást kap a fiókja.

Szerencsére Tyler ennél azért ravaszabb volt és úgy döntött belevág egy másik műfajba és saját készítésű "filmeket" rendez. Mindez csak még inkább megnövelte a népszerűségét, később pedig a Riot is belátta, hogy néha adniuk kell második esélyt. Tylerről így levették az ID bant, ő pedig ismét elkezdhette a LoL folyamatos streamelését. Mindez mára odáig fajult, hogy a Twitch-en majd 5 millió követője van és gyakorlatilag az egyik legnagyobb sztárja a streaming platformnak.

Egy Washington Posttal készített interjúban viszont elárulta, hogy elég komolyan gondolkozik azon, hogy teljesen abbahagyja a streamelést. Mindennek egyetlen fő oka van, az pedig az ezzel járó életstílus, mivel minden egyes streamen legalább 10 órát szeretne a gép előtt ülni és szórakoztatni a népet. Ez gyakorlatilag mindennap, betegszabadságok vagy csak simán pihenés nélkül. A Washington Postnak azt is elárulta, hogy a hétvégéken amikor nem streamel, szinte alig beszél, hogy egy kicsit pihentesse a hangszálait, néha ki se tud kelni az ágyból. Amikor viszont biztosan streamelni akar, akkor maximum 5 órát alszik, hogy beossza a napját.

A Twitch-es szerződésében havi 200 óra streamelés áll, azonban ha akár egyetlen betervezett napot is kihagy, akkor a rajongói egyből számon kérik, hogy miért nem volt aznap stream, így inkább egyetlen napot sem pihen. Épp ezért talán már a közeljövőben úgy dönthet, hogy abbahagyja az egészet. Kevesebb óráról szó sem lehet, hisz állítása szerint az, hogy egy kifagyás miatt egy nap csak 9 órát streamelt már csúnyának látszott és soha nem akarja megismételni. Jelenleg az egyetlen visszatartó erő az, hogy ez az egész élete, gyakorlatilag több, mint 5 éve több időt tölt a kamera előtt, mint bárhol máshol.

Kíváncsian várjuk, végül mikor elégeli meg Tyler a folyamatos streameket, azonban a streamelés teljes feladása helyett, talán érdemes lehet csökkenteni az órákat, úgy pedig mindenki jól jár!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés