FIFA 22: Csak erre vártunk az új 3.1-es patch láttán

FIFA 22: Csak erre vártunk az új 3.1-es patch láttán

Az EA Sports elindított egy újabb hype vonatot, amire érdemes lehet felszállni.

Sajnos egy adag iróniát muszáj volt beleszőni ebbe a hírbe, mert mostanában nem igazán lehet arra számítani, hogy jelentősen belenyúlna az EA Sports a FIFA 22 játékmenetébe. Bár egyesek szerint úgy jó ahogy van, mások szerint több részén sem ártana csiszolni. Ilyenek a kapusok, a lövések, a labda sebessége, és ne menjünk el szó nélkül a glitchek mellett sem, gondolván itt a szöglet legurítása utáni beívelésre - melyet bizonyos helyzetekben képtelenség levédekezni - vagy a kick-off blődségre. Mindenesetre a fejlesztők ezekkel mit sem törődve óriási örömmel osztják meg, hogy a 3.1-es frissítés már úton van, hamarosan a PC-sek gazdagodnak vele, majd rövid idő múlva a konzolosok is elképesztően örülhetnek neki. Majd elfelejtettük mondani, a boldogság forrása:

  • Bekerülnek a FIFA 22-be a Prime ICON Player elemek...
    • ...ennek hatására a Prime ICON Player Itemek egy szerverfrissítést követően a közeljövőben elérhetővé válnak a játékban - a Prime egyébként a legjobb verziója az Ikonoknak, szóval érdekes lesz látni ki milyen ratinget kap majd.

Optimus Prime legyen a talpán az, aki győzi ezt kivárni, de remélhetőleg még karácsony előtt ott lesz a kilensben az új adag kártya.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Lesz zsetonod a Prime lapokra?

  • 15 %
  • 0 %
  • 38 %
  • 46 %