Összecsap a tűz vs jég, izgalmas heteket hoz a FIFA 22 FUT Versus promó a játékba

Összecsap a tűz vs jég, izgalmas heteket hoz a FIFA 22 FUT Versus promó a játékba

A FUT Versus a következő promó az Ultimate Teamben, amely a Freeze helyét veszi át. Itt van minden, amit tudni kell róla.

A téli hónapok mindig mozgalmas időszakot jelentenek a FIFA-rajongók számára, mivel az EA még nagyobb ütemben dobálja kifelé az új kártyákat az Ultimate Teamben. Úgy tűnik ez a FIFA 22-ben sem lesz másként. Szerencsére a Versus update közelebb van, mint gondolnánk, és már most érdemes leszögezni, hogy ez a Freeze/FUTMAS promó újragondolása. Ez volt a tavalyi év egyik legjobb eseménye, szóval nézzük meg egy kicsit közelebbről, hogy mire is lehet számítani.

A Versus promóció 2021. december 10-én, pénteken indul, méghozzá 19 órakor. Egy hétre rá pedig a tűz is beborítja majd a játékot. De addig még az EA eddigi bemutatói alapján december 12-én, vasárnap egy mini-kiadásra sem árt felkészülni. Ez azt jelentheti, hogy további Versus-játékos is bekerülhet a csomagokba.

Ellentétben a Team of the Group Stage-dzsel vagy a Headliners-szel, a Versus játékosainak kiválasztása nem konkrét kritériumok alapján történik. Viszont ami ezeket a kártyákat egyedivé tette a FIFA 21-ben, az az, hogy megváltoztak az egyes játékosok posztja, valamint hatalmas boostot kaptak statban. Néhány szivárogtatónak köszönhetően már az is sejthető egyébként, hogy a Versus keretein belül a tűz és a jég csap össze, ezáltal a játékosok két különböző verzió közül választhatnak majd. Freeze lapokat elvileg ezek a labdarúgók kapnak majd:

És természetesen egy ilyen updateből nem hiányozhatnak az SBC-k sem, illetve 25k és 125k közötti csomagokra is érdemes félretenni.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!