TFT-ben és 5v5-ben mutathatjátok meg mire vagytok képesek az AGW Mikulás Kupáján!

TFT-ben és 5v5-ben mutathatjátok meg mire vagytok képesek az AGW Mikulás Kupáján!

Még tart a nevezés, így ti is ott lehettek a versenyen!

Decemberben sem maradnak verseny nélkül a hazai League of Legends játékosok! Két játékmódban, TFT-ben és 5v5-ben mérhetik össze tudásukat a résztvevők az Afterglow Mikulás Kupa online versenyén. 20 000 forint kerül szétosztásra a dobogós TFT játékosok között, míg az Idézők Szurdoka legjobbjai az RP nyereményen kívül, egyedi csapat coaching lehetőséget kapnak az ország egyik legtapasztaltabb LoL edzőjénél.

Teamfight Tactics – 2021. december 12.

Jelenleg nagyon kevés a versenyzési lehetőség TFT-ben, a cél nem is lehet más, mint ezen változtatni. A taktikázás királyait még kevésbé ismerjük itthon, ezért ha ügyesen mozogsz a „Mindgames” világában, akkor itt megcsillanthatod a tudásodat! Kezdésnek a nyeremény sem hangzik rosszul: az első helyezett 10 000 forinttal gazdagodik, míg a dobogósok 6 000, illetve 4 000 forinttal zárhatják a versenyt.

Summoner’s Rift 5v5 – 2021. december 22.

Az AGW csapatát már ismerhetjük a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokságról, de azt kevesen tudják, hogy a szervezet az utánpótlás-nevelés mellett, a közösségépítésben is aktív szerepet vállal.

Ebből kiindulva a mostani versenyük sem elsősorban az elit játékosoknak szól, sokkal inkább a fejlődni vágyó gamereknek és baráti társaságoknak, akik számára arányaiban kevesebb színvonalas esemény érhető el idehaza. A nyeremény is tudatosan a játékosok fejlesztésére épít, hiszen RP-n kívül, egy nagyon hasznos jutalomban részesülnek az 1-3. helyezést elért csapatok, ez pedig nem más, mint a csapat coaching. Mindez annyit takar, hogy az edző kielemzi a csapat teljesítményét több fontos tényező mentén és rámutat azokra az esszenciális dolgokra, amelyek megértésével és kijavításával érezhető fejlődést érhet el a csapat rövid időn belül. A csapatos foglalkozásnál az edző személye sem elhanyagolható, de ebben az esetben erre nem lesz panasz, hiszen a nyereményt bezsebelő csapatokkal az Év Esport Edzője díjas Gyöngyösi ”AP4CH3” Márton fog foglalkozni.

Nevezés és közvetítés

A nevezés és versenylebonyolítás a Challonge felületén keresztül zajlik, az eseményen való részvétel mindenki számára ingyenes.

TFT kupa - A nevezési felületet IDE kattintva érheted el.

5v5 kupa - A nevezési felületet IDE kattintva érheted el.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!