Ajánlat helyett vásárlás, így bukott egy játékos egy csomó coint FIFA 22-ben

Ajánlat helyett vásárlás, így bukott egy játékos egy csomó coint FIFA 22-ben

Nem volt éppen szerencsés számára ez a kattintás, ugyanis Joao Felix lapjáért jóval többet fizetett, mint szeretett volna.

A FIFA-sorozatban a piac nagy úr, a FUT játékosok számára sok minden itt dől el, hiszen nem mindegy, hogy ki mennyibe kerül vagy éppen kit sikerül jó áron eladni, esetleg megszerezni. Nem árt, ha az ember azért igyekszik sűrűn figyelni és foglalkozni vele, mert ekkor tudja elcsípni a legjobb ajánlatokat. Így volt ezzel az egyik játékos is, aki applikációt használ erre a procedúrára, viszont benézett egy tranzakciót. Szimplán csak ajánlatot akart tenni Joao Felix Numbers Up lapjára, de nem várt eredményt hozott a cselekedete.

A Numbers Up promóról érdemes tudni, hogy a szezon során bizonyos játékosoknál - valószínűleg, akik valamilyen szerződésben állnak a sportszergyártó céggel - a FIFA 22 Ultimate Teamben az új kártyájuknál megnövelik az egyik attribútumukat annak függvényében, hogy melyik cipőben rúgják a bőrt. Ez a boost az egyik statot 99-ig huzza fel. Felixnél ez a Pace lesz, tehát előbb utóbb eléri a maximális sebességet majd, talán ezért akart beruházni rá.

Azonban történt egy kis baleset, a bid (ajánlat) helyett ugyanis megvásárolta, majd jött is az üzenet:

Ennek ő annyira nem örült, hiszen több, mint a duplájáért húzta be. Ez 1.5 millió mínuszt jelentette a coin állományában, miközben átlagosan 6-700 ezer környékén már - konzoltól függően - meg lehet vásárolni Felix narancs színű kártyáját. Az elmondása szerint nem tett jót neki, hogy ennyit bukott az üzleten, és bár nyilvánvalóan ennél nagyobb üzleti fiaskók is összejöttek a játékban, ez így karácsony előtt nagyon nem kedvezett neki, viszont az eladó nem kicsit örülhetett, mikor meglátta mennyiért ment el az általa piacra dobott futballista.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!