Bohóckodik az EA, az Ice Versus lapokkal is gond volt a FIFA 22-ben

Bohóckodik az EA, az Ice Versus lapokkal is gond volt a FIFA 22-ben

Először a Next Generation promót szüneteltették, utána a My Packs szekció hibásodott meg, és most még ez is.

Az egy dolog, hogy a kiadó lassan karácsonyi hangulatba kerül, de azért elég meredek, hogy hibát hibára halmoznak az elmúlt egy hétben. Kicsit olyan, mintha nem értenének a játékhoz - képzelem mennyien bólogathatnak most, hogy igazam van -, de azért ne legyünk ilyen gonoszak, bár az tény, amennyit keresnek ez nevetséges teljesítmény az ő részükről.

Az egész ott kezdődött, hogy élesítették a Next Generation promót, majd a beígért Mbappé lap kiderült, hogy hibás, hiszen a beharangozott LW poszt helyett a játékban ST-ként jelent meg. Ezért ezeket a lapokat visszahívták, majd felfüggesztették az új packokat. Szerencsére gyorsan észrevették, és egész hamar javították a problémát, viszont a visszahívott lapok helyett a korrekt Mbappé kártyákat míg újra kiosztják az időbe telik. Aztán ott volt a vizuális bug, ezért a My Packs oldalon csak egyetlen csomagot mutat a FUT storeban, hiába van valakinek több is.

Most pedig azt is megosztották, hogy egyre többen panaszkodnak az Ice Versus lapok miatt, ugyanis csak a Base verziókat kapták meg belőle. Elvileg ezt is sikerült kijavítania az EA-nek, illetve minden korábban érintett játékost biztosítanak, hogy eljut hozzájuk a megfelelő tartalom, de ez is eltarthat egy ideig.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!