Más kapott hozzáférést az EA-től, kifosztotta az egyik legnagyobb FIFA trader fiókját

Más kapott hozzáférést az EA-től, kifosztotta az egyik legnagyobb FIFA trader fiókját

Elképesztő bakiról számoltak be Redditen, az EA kétszer is elkövette ugyanazt a hibát, ami nagyon sokba került valakinek.

Sokszor megkérdőjelezik az EA kompetenciáját a rajongók, ami nem csoda, elég csak arra gondolni, hogy a Next Generation Promó kapcsán a FIFA 22-be bekerült Mbappé lap ST posztot kapott, miközben előtte LW-ként reklámozták. Ez egy apró, ám annál nevetségesebb hiba. De a promók kapcsán egyébként is sokszor adódnak problémák, ami a közösség nem tetszését váltja ki. Most viszont egy olyan esetet osztott meg egy játékos neten, ami egészen elképesztő.

Seleiro_joao fiókjához ezen az elmúlt hetekben ugyanis kétszer is hozzáfértek, és nem azért mert feltörték azt, hanem mert az EA Sports saját élő chat szolgáltatása idegeneknek adott hozzáférést.

"Soha nem hallottam még ilyesmiről, mégis ez történik a világ legnagyobb szerencsejáték-vállalatánál. Több csatornán is felvette a kapcsolatot az EA-val, de nem csinálnak semmit az eset kapcsány. Elképesztő, de a fiók hozzáférési adatait többször is illetéktelenek kezébe adták, akik mostanra mindent elloptak. Ez egyszerűen szégyen. Ez MINDENKIT érint. Ebből is látszik, hogy az emberek fiókjaihoz milyen könnyen hozzá lehet férni, és ez ellenkezik a GDPR törvényeivel, és ilyen szart nem lehetne megengedni, hogy megtörténjen."

És csak hogy még jobban megdöbbenjen az ember: nincs szükség az email cím feltörésére ehhez, mivel csak a PSN kell hozzá, de a további procedúrát nem szeretnénk leírni. Egyébként akiknek jogosultsága volt belépni a fiókba, a játékos egy hét alatt összehozott 100 millió érméjéből mindent eltulajdonított, így gyakorlatilag a trader kikerült a Top 100-as listából.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!