Chemtech sárkány nerfek, és változtatások a küszöbön

Chemtech sárkány nerfek, és változtatások a küszöbön

Szerintetek szükség van a Chemtech sárkány gyengítésére?

A League of Legends 12. előszezon frissítései javában zajlanak, és szokás szerint semmi sem indult zökkenőmentesen. A leg szemetszúróbb kiegyensúlyozatlanság ezen belül kérdés nélkül a Chemtech sárkány, legalább is globális szinten. A Chemtech sárkányok kétféleképpen hatnak a térképre és a játékra. Először is, a Rift térképmódosításai eltávolítják a bokrokat mind a piros, mind a kék oldalon, és hozzáadnak egy láthatatlansági gyűrűt a dzsungelhez. Másodszor, a soul-buffok lehetővé teszik az idézők számára, hogy feltámadjanak az összecsapások és csapatharcok során, hasonlóan Sion végső képességéhez.

A Riot megerősítette, hogy tesztelik a Chemtech Drake nerfjeit, beleértve azt is, hogy az ellentmondásos sárkány erősítések hogyan változtatják majd meg a térképet, és milyen erős lehet a lélek képessége az Idézők Szurdokában.

Még mindig aktívan figyeljük a terepet a Chemtech Drake körül, és a Dragon Soul-t is” – erősítették meg december 19-én a LoL fejlesztői. „Tudtuk, hogy a Chemtech Drake izgalmas kiegészítő lesz, ezért továbbra is figyelemmel fogjuk kísérni.

A Riot azt tervezi, hogy további Lélekvirágokat is ad majd a térképhez a Chemtech soul idején, hogy valamivel nagyobb rálátást biztosítson a játékosoknak. A tervezett változtatásoknak a célja (amelyek egy részét még nem hozták nyilvánosságra), hogy „javítsa a védekező csapat esélyeit, legalább a saját dzsungelükben” – magyarázták a LoL fejlesztői.

A közelgő 12.1-es módosítások szorosan követik a Chemtech Drake nerfeket, amelyet a fejlesztők a 11. szezon frissítési ciklusának záró napjaiban szállítottak le. A sárkány sebzésének csökkenése, és az ötről, négy másodpercre való időhossz redukálása úgy tűnik, még csak a kezdet volt, de a Riot még sok egyebet tartogat a fejében. A League of Legends játékosok ennek ellenére továbbra is azt követelik, hogy teljesen távolítsák el a buffot, sokan pedig „broken”, „nem szórakoztatónak” és „a fejlesztők óriási hibájának” nevezik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.