Ki nem találnád kivel lőtték a FIFA FUT-ban a legtöbb gólt 2021-ben

Ki nem találnád kivel lőtték a FIFA FUT-ban a legtöbb gólt 2021-ben

Emellett az is kiderült, hogy melyik együttest választották a legtöbbször az előző részben.

Az Electronic Arts volt olyan kedves, és közzétett néhány 2021-es év végi statisztikát, amelyekből rögtön kiderült azt mutatják, hogy a világ minden táján játszott kedvenc pénztermelő vállalkozásuk... akarom mondani, hogy mennyire népszerű, és milyen sok mérkőzést lejátszottak a rajongók. A videojátékokkal foglalkozó cég 2021: Year In Gaming rendezvényén elég nagy számokat mutat be. Azt is elárulják, hogy az Apex Legends és az EA Sports FIFA voltak a legnépszerűbb címek az EA portfóliójában.

A FIFA 21 és a FIFA 22-ben számolva a játékosok több, mint 22 milliárd gólt szereztek. Csak az idén lejátszott mérkőzeskből is 9,7 milliárdot számoltak, és ezeken az EA 22,3 milliárd találatot jegyzett. Egy adott játékos eközben több százmillió gólban közreműködhetett. Azt hiszem senki nem lepődik meg, hogy ez a név nem más, mint Kylian Mbappé. Már az előző epizódban is, de a mostaniban meg aztán pláne nevetséges statisztikái vannak. Ez nem a véletlen műve, hiszen a való életben is a futball egyik legmeghatározóbb fiatal titánjaként emlegetik. A virtuális térben pedig rengeteg gólt lőttek a játékosok, a Futbin kimutatása szerint 8.204.744 meccsen biztosan ott volt, és ezalatt a FIFA 22-ben 0.92-es volt a gólátlaga. Ettől viszont alighanem többször zörgették meg vele a hálót, miközben a Paris Saint-Germain a legtöbbet kiválasztott csapat lett, és a legnépszerűbb párharc a PSG–Liverpool volt.

A való életben Mbappé az egyik legjobban fizetett sportoló a világon. Megnyerte a 2018-as labdarúgó-világbajnokságot, gólt szerzett a Horvátország elleni döntőben (amelyet Franciaország nyert 4-2-re), és ezzel Pelé után a második tinédzser volt, aki gólt szerzett vb fináléban. A 22 éves játékos három Ligue 1-címet nyert, és három egymást követő szezonban is gólkirályként végzett a francia első osztályban. Talán nem véletlen, hogy miért kedvelik ennyire, elég ha csak megnézzük a FIFA-statisztikáit, a 91-es gold lapja 97-es sebességgel, és 88-as lövéssel bír, ez pedig bőven elég, hogy kikészítse valaki az ellenfelét.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!