Messi is kapott egy új, egyedi gól örömöt, ha a meccs végén szerzünk vele gólt

Messi is kapott egy új, egyedi gól örömöt, ha a meccs végén szerzünk vele gólt

Az új animáció nagyon rendben van.

Messi máig az egyik legfontosabb figurája a foci világnak. Tehetsége, kitartása és nagyszerű játéka miatt már évek óta ott van a legjobbak között és nem vitás, hogy egy napon, vagy akár már most is, olyan nagy nevek mellett emlegetik, mint Pelé, Zidane vagy Maradona. Ebből kifolyólag a FIFA széria is  mindig kiemelt szerepet és figyelmet adott az argentin sztárnak. Nemrég az is kiderült, hogy újabb specifikus gólörömöt kapott mégpedig akkor, amikor a játék végén szerzünk vele találatot, akkor egy érdekes jelentet kapunk.

Az eleje az örömnek szokványos, de mivel a játék végén vagyunk ezért mindenhonnan jönnek a társak gratulálni. Sőt a szemfülesek azt is észrevehetik hogy bizony pár néző is beszökött, de mielőtt Messi mellé érnének a biztonsági személyzet lekapcsolja őket. 

Egyébként az is kiderült azóta, hogy nem Messi az egyetlen játékos, akinek odapakolták ezt az örömöt, azóta Christiano Ronaldo esetében is megjelentek a berohanó rajongók a meccs végén. Kíváncsiak vagyunk, hogy ki kap még ilyet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!