A megjelenés óta először nem jött új SBC  a FIFA-ba, érkezhet az ismételhető Icon pack?

A megjelenés óta először nem jött új SBC a FIFA-ba, érkezhet az ismételhető Icon pack?

Tegnap csak a TOTW és néhány küldetés érkezett, SBC pedig sehol!

Tegnap, a késő délután folyamán megérkezett a legújabb, 15. heti TOTW, amelybe ezúttal nagy ratingű lapok érkeztek, de az egyedüli használható játékos Hakimi lett. Mindez már nem okoz nagy meglepetést, hisz minden évben az EA egyre jobb és erősebb kártyákat ad ki már  az év csapata előtt is, ezzel pedig az apró TOTW boost nem tud versenyezni.

Ezen kívül viszont csak néhány küldetés érkezett, például egy elég combos Silver Star, akit nem csak a statjai miatt, de a mögötte bújó WW token miatt is érdemes lehet megcsinálni. Ha szerencsénk van, csupán három nyertes mérkőzés kell hozzá, ha sikerül berámolnunk a 8 gólt és 6 gólpasszt a silver játékosainkkal.

A nap fénypontja viszont egy ismételhető, vagy csak sima Icon Pack lett volna, de az végül nem jelent meg. Egész héten mindenki erre vár, hisz karácsonykor igazi pack tsunami volt a játékban, így szinte minden játékos csurig van fodder lapokkal. Meglepetésre viszont tegnap semmi nem érkezett, egyetlen új SBC-be sem kezdhetünk bele, így könnyen előfordulhat, hogy 30-án, tehát ma érkezik az a belengetett Icon SBC. Az egyetlen intő jel az lehet, hogy a leakerek egyik fele szerint már meg kellett volna érkeznie, míg a másik fele úgy gondolja, hogy egész héten nem érkezik majd ehhez hasonló SBC sem.

Mindenesetre az biztos, hogy a tegnapi tartalomnélküliség nem tett jót a játéknak, így remélhetőleg a pénteki promó előtt még dob valami nagyot az EA!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!